Tips to Pass 117-102 Exam (31 to 40)

The particular Ucertify LPI examine instructions are already actively playing a more plus more important role in candidates studying life, this help save a lot of time for individuals avoid to go to the program. Our own LPI 117-102 puts include many simulator exercises queries. The particular simulator exercises queries are combined to the lp1 level 1 exam 102 answers of our own LPI 117-102 instructions. We all promise a person you will get the good results deffinately if you work tirelessly with your 117-102 certification examine components. The harder a person practise the Ucertify 117-102 puts, the better tag you are able to achieve. You can get LPI 117-102 books or the eBooks anywhere as well as whenever you need within the reason regarding they are all transportable. Ucertify will assure the improve great things about consumers as a result of our high-quality products.

2016 Jul 117-102 practice question

Q31. What is the purpose of the bash built-in export command?

A. To allow disks to be mounted remotely.

B. To run a command as a process in a sub-shell.

C. To make the command history available to sub-shells.

D. To setup environment variables for applications.

E. To share NFS partitions for use by other systems on the network.

Answer: D


Q32. Linux Users Groups and open source software projects frequently maintain electronic chatrooms that are an excellent source for advice in real-time. 

What is the most common electronic chat framework used by such groups?

A. AIM

B. MSN

C. ICQ

D. ICF

E. IRC

Answer: E


Q33. You have script called logout_users which will log out inactive users every hour between the hours of 6 p.m and 7 a.m., Monday through Friday. 

Choose the best option.

A. 00 18-07 * * 1-5 logout-users

B. 00 6PM-7AM * * Mon-Friday logout_users

C. * 6-7 * * 1-5 1ogout-users

D. * 18,19,20,21,22,23,0,1,2,3,4,5,6,7 * * 1-5 logout-users

Answer: A


Q34. You are logged in as root. How to check user brown's group?

A. groups brown

Answer: A


Q35. What runlevels should never be declared as the default runlevel in /etc/inittab?

A. 1

B. 3

C. 5

D. 6

Answer: AD


117-102 simulations

Leading 117-102 exam:

Q36. Upon booting one of your Linux boxes, you notice a message scrolling by that does not look right, but it goes so fast, you do not have a chance to read it. 

What command could you use to view that message after the boot process completes?

A. dmesg

Answer: A


Q37. Your senior system administrator asked you to edit the /etc/inetd.conf file in order to disable the time service. 

After doing so, what would be the next thing to do?

A. Reboot the machine

B. Restart the inetd

C. Find the PID of inetd and kill it with kill -15

D. Find the PID of inetd and send it a SIGHUP

Answer: D


Q38. Which commands can you use to change a user's password expiry information? (Choose THREE correct answers)

A. usermod

B. passwd

C. chattr

D. chage

E. chsh

Answer: ABD


Q39. What is NOT contained in the locale setting of the operating system?

A. currency symbol

B. language

C. timezone

D. thousands separator

Answer: C


Q40. Which two files are responsible for allowing users to execute cron jobs?

A. /etc/cron.allow

B. /var/spool/cron.allow

C. /var/spool/cron.allow

D. /etc/cron.deny

Answer: AD



see more 117-102 dumps