Sep 2016 updated: Exambible Check Point 156-215.75 exam answers 91-100

Check Point certification is really very hot one of those IT certification examinees. Own inside your collection connected with Check Point 156-215.75 Official certifications Quiz magic to your career. Just what exactly counts, would be the correct time and in the ideal path for the decision. Choosing this path, these days, then the enrollment connected with 156-215.75 Check Point audit, because theres hardly any better time compared with these days.

2016 Sep 156-215.75 exam cost

Q91. Which OPSEC server can be used to prevent users from accessing certain Web sites? 

A. LEA 

B. AMON 

C. UFP 

D. CVP 

Answer: C 


Q92. Which authentication type permits five different sign-on methods in the authentication properties window? 

A. Manual Authentication 

B. Client Authentication 

C. Session Authentication 

D. User Authentication 

Answer: B 


Q93. The London Security Gateway Administrator has just installed the Security Gateway and Management Server. He has not changed any default settings. As he tries to configure the Gateway, he is unable to connect. Which troubleshooting suggestion will NOT help him? 

A. Check if some intermediate network device has a wrong routing table entry, VLAN assignment, duplex-mismatch, or trunk issue. 

B. Verify that the Rule Base explicitly allows management connections. 

C. Test the IP address assignment and routing settings ofthe Security Management Server,Gateway, and console client. 

D. Verify the SIC initialization. 

Answer: B 


Q94. Your manager requires you to setup a VPN to a new business partner site. The administrator from the partner site gives you his VPN settings and you notice that he setup AES 128 for IKE phase 1 and AES 256 for IKE phase 2. Why is this a problematic setup? 

A. All is fine as the longest key length has been chosen for encrypting the data and a shorter key length for higher performance for setting up the tunnel. 

B. All is fine and can be used as is. 

C. Only 128 bit keys are used for phase 1 keys which are protecting phase 2, so the longer key length in phase 2 only costs performance and does not add security due to a shorter key in phase 

D. The 2 algorithms do not have the same key length and so don't work together. You will get the error ".... No proposal chosen...." 

Answer: C 


Q95. When selecting an authentication scheme for a user, which scheme would you use if you only want the password to be stored locally? (The password is not stored at a third party component.) 

A. Check Point Password 

B. TACACS 

C. SecurID 

D. OS Password 

Answer: A 


156-215.75 actual test

Up to the immediate present 156-215.75 free practice test:

Q96. What are the results of the commanD. fw sam [Target IP Address]? 

A. Connections from the specified target are blocked without the need to change the Security Policy. 

B. Connections to and from the specified target are blocked with the need to change the Security Policy. 

C. Connections to and from the specified target are blocked without the need to change the Security Policy. 

D. Connections to the specified target are blocked without the need to change the Security Policy. 

Answer: C 


Q97. Which of these attributes would be critical for a site-to-site VPN? 

A. Strong authentication 

B. Centralized management 

C. Strong data encryption 

D. Scalability to accommodate user groups 

Answer: C 


Q98. When you hide a rule in a Rule Base, how can you then disable the rule? 

A. Use the search utility in SmartDashboard to view all hidden rules Select the relevant rule and click Disable Rule(s). 

B. Right-click on the hidden rule place-holder bar and select Disable Rule(s). 

C. Right-click on the hidden rule place-holder bar and uncheck Hide, then right-click and select Disable Rule(s); re-hide the rule. 

D. Hidden rules are already effectively disabled from Security Gateway enforcement. 

Answer: C 


Q99. Which of the following are available SmartConsole clients which can be installed from the R75 Windows CD? Read all answer and select the most complete and valid list. 

A. SmartView Tracker, CPINFO, SmartUpdate 

B. SmartView Tracker, SmartDashboard, SmartLSM, SmartView Monitor 

C. SmartView Tracker, SmartDashboard, CPINFO, SmartUpdate, SmartView Status 

D. Security Policy Editor, Log viewer, Real Time Monitor GUI 

Answer: A 


Q100. You are working with multiple Security Gateways that enforce an extensive number of rules. To simplify Security administration, which one of the following would you choose to do? 

A. Create a separate Security Policy package for each remote Security Gateway 

B. Run separate SmartConsole instances to login and configure each Security Gateway directly 

C. Eliminate all possible contradictory rules such as the Stealth or Cleanup rules 

D. Create network objects that restrict all applicable rules to only certain networks 

Answer: A 



see more 156-215.75 dumps