[Virtual] 156-215.75 Check Point practice exam 161-170 (Sep 2016)

Want to know Pass4sure 156-215.75 Exam practice test features? Want to lear more about Check Point Check Point Certified Security Administrator certification experience? Study Top Quality Check Point 156-215.75 answers to Up to the immediate present 156-215.75 questions at Pass4sure. Gat a success with an absolute guarantee to pass Check Point 156-215.75 (Check Point Certified Security Administrator) test on your first attempt.

2016 Sep 156-215.75 pdf exam

Q161. Certificates for Security Gateways are created during a simple initialization from ___________. 

A. The ICA management tool 

B. SmartUpdate 

C. Sysconfig 

D. SmartDashboard 

Answer: A 


Q162. Public keys and digital certificates do NOT provide which of the following? 

A. Authentication 

B. Nonrepudiation 

C. Data integrity D. Availability 

Answer: D 


Q163. For information to pass securely between a Security Management Server and another Check Point component, what would NOT be required? 

A. The communication must be authenticated 

B. The communication must use two-factor or biometric authentication. 

C. The communication must be encrypted 

D. The component must be time-and-date synchronized with the security management server. 

Answer: B 


Q164. To monitor all traffic between a network and the Internet on a SecurePlatform Gateway, what is the BEST utility to use? 

A. snoop 

B. cpinfo 

C. infoview 

D. tcpdump 

Answer: D 


Q165. You are the Security Administrator for MegaCorp. In order to see how efficient your firewall Rule Base is, you would like to see how often the particular rules match. Where can you see it? Give the BEST answer. 

A. In SmartReporter, in the section Firewall Blade - Activity / Network Activity with information concerning Top Matched Logged Rules. 

B. It is not possible to see it directly. You can open SmartDashboard and select UserDefined in the Track column. Afterwards, you need to create your own program with an external counter. 

C. In the SmartView Tracker, if you activate the column Matching Rate. 

D. SmartReporter provides this information in the section Firewall Blade - Security / Rule Base Analysis with information concerning Top Matched Logged Rules. 

Answer: D 


156-215.75 study guide

Refresh 156-215.75 exam cram:

Q166. What mechanism does a gateway configured with Identity Awareness and LDAP initially use to communicate with a Windows 2003 or 2008 server? 

A. RCP 

B. LDAP 

C. WMI 

D. CIFS 

Answer: C 


Q167. R75 is compatible with UTM-1 Edge gateways X.X and above. X.X is: 

A. 6.5 

B. 7.5 

C. 7.0 

D. 8.5 

Answer: B 


Q168. Which SmartConsole component can Administrators use to track remote administrative activities? 

A. WebUI 

B. Eventia Reporter 

C. SmartView Monitor 

D. SmartView Tracker 

Answer: D 


Q169. R75's INSPECT Engine inserts itself into the kernel between which two layers of the OSI model? 

A. Presentation and Application 

B. Physical and Data 

C. Session and Transport 

D. Data and Network 

Answer: D 


Q170. A security audit has determined that your unpatched Web application server is accessing a SQL server. Which IPS setting will allow the Security Gateway to prevent this error page from displaying information about the SQL server in your DMZ? 

A. In Web Intelligence / General / HTTP Protocol Inspection, enables ASCII only response headers. 

B. In web intelligence / HTTP Protocol Inspection, select the box Enforce Strict HTTP response parsing. 

C. In application intelligence / FingerPrint Scrambling / WEB Apps, Select the Scramble error message checkbox. 

D. In Web Intelligence / Information Disclosure / Error Concealment 

Answer: D 



see more 156-215.75 dumps