156-215.75 Q&A(191 to 200) for examinee: Jun 2016 Edition

The Actualtests Check Point research guides are already playing a more and much more natural part within candidates learning lifestyle, this help save a lot of time for individuals steer clear of to go to the program. The Check Point 156-215.75 dumps include many simulator workouts queries. The simulator workouts queries are usually mixed in to the Check Point Certified Security Administrator answers in our Check Point 156-215.75 guides. We promise a person that you receive the achievement deffinately providing you work hard with our 156-215.75 qualification research materials. The harder a person practice the Actualtests 156-215.75 dumps, the better tag you can attain. It is possible to take Check Point 156-215.75 guides or even the electronic books anywhere as well as whenever you want within the purpose regarding they all are portable. Actualtests will ensure the increase advantages of customers because of our own high-quality goods.

2016 Jun 156-215.75 exam topics

Q191. A company has disabled logging for some of the most commonly used Policy rules. This was to decrease load on the Security Management Server and to make tracking dropped connections easier. What action would you recommend to get reliable statistics about the network traffic using SmartReporter? 

A. Turn the field Track of each rule to LOG. 

B. Network traffic cannot be analyzed when the Security Management Server has a high load. 

C. Configure Additional Logging on a separate log server. 

D. SmartReporter analyzes all network traffic, logged or not. 

Answer: C 


Q192. Phase 1 uses________. 

A. Conditional 

B. Sequential 

C. Asymmetric 

D. Symmetric 

Answer: C 


Q193. What is the desired outcome when running the command cpinfo -z -o cpinfo.out? 

A. Send output to a file called cpinfo.out in compressed format. 

B. Send output to a file called cpinfo.out in usable format for the CP InfoView utility. 

C. Send output to a file called cpinfo.out without address resolution. 

D. Send output to a file called cpinfo.out and provide a screen print at the same time. 

Answer: A 


Q194. A host on the Internet initiates traffic to the Static NAT IP of your Web server behind the Security Gateway. With the default settings in place for NAT, the initiating packet will translate the_________. 

A. source on client side 

B. destination on server side 

C. destination on client side 

D. source on server side 

Answer: C 


Q195. All of the following are Security Gateway control connections defined by default implied rules, EXCEPT: 

A. Acceptance of IKE and RDP traffic for communication and encryption purposes. 

B. Exclusion of specific services for reporting purposes. 

C. Communication with server types, such as RADIUS, CVP, UFP, TACACS, and LDAP. 

D. Specific traffic that facilitates functionality, such as logging, management, and key exchange. 

Answer: B 


156-215.75 free exam

Rebirth 156-215.75 exam engine:

Q196. What is the purpose of a Stealth Rule? 

A. To permit implied rules 

B. To permit management traffic 

C. To prevent users from connecting directly to the gateway 

D. To drop all traffic to the management server that is not explicitly permitted 

Answer: C 


Q197. What happens to evaluation licenses during the license-upgrade process? 

A. They are dropped. 

B. They remain untouched, but may not activate all features of a new version. 

C. They automatically expire. 

D. They are upgraded with new available features. 

Answer: B 


Q198. In a distributed management environment, the administrator has removed all default check boxes from the Policy / Global Properties / Firewall tab. In order for the Security Gateway to send logs to the Security Management Server, an explicit rule must be created to allow the Security Gateway to communicate to the Security Management Server on port ______. 

A. 259 

B. 257 

C. 900 

D. 256 

Answer: B 


Q199. Which rule is responsible for the installation failure? 


A. Rule 4 

B. Rule 3 

C. Rule 5 

D. Rule 6 

Answer: A 


Q200. Choose the BEST sequence for configuring user management in SmartDashboard, Using an LDAP server. 

A. Configure a server object for the LDAP Account Unit, enable LDAP in Global Properties 

B. Configure a workstation object for the LDAP server; configure a server object for the LDAP in global properties. 

C. Enable LDAP in Global Properties, configure a host-node object for the LDAP server, and configure a server object for the LDAP Account Unit. 

D. Configure a server object for the LDAP Account Unit, and create an LDAP resource object. 

Answer: C 



see more 156-215.75 dumps