[Most up-to-date] passing score 220-801

Exam Code: 220-801 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-801 Exam.

2016 May 220-801 Study Guide Questions:

Q351. - (Topic 4) 

A technician installing hard drives into a computer needs to set jumpers on the drives to master and slave. 

Which of the following types of drives is the technician installing? 

A. USB 

B. SATA 

C. EIDE 

D. SCSI 

Answer: C 


Q352. - (Topic 3) 

A user’s laptop does not produce sound even though the volume settings are at maximum in the operating system. Which of the following would MOST likely resolve this issue? 

A. A new sound card 

B. A new speaker 

C. A BIOS update 

D. A hardware volume control 

Answer: D 


Q353. - (Topic 4) 

A Bluetooth printer has been installed. Which of the following MUST be performed to allow users to print from a mobile device? 

A. Enable MAC filtering 

B. Configure print queue 

C. Set static IPs 

D. Device pairing 

Answer: D 


220-801  test engine

Avant-garde comptia 220-801 practice test:

Q354. - (Topic 4) 

By default, which of the following ports is used for DNS? 

A. 21 

B. 25 

C. 50 

D. 53 

Answer: D 


Q355. - (Topic 2) 

Which of the following BEST describes the purpose of a TV tuner card? 

A. Decrease the interference associated with the incoming signal 

B. Increase the reception of nearby televisions 

C. Convert the user’s Internet service into a television signal 

D. Decode NTSC or PAL signals for the PC 

Answer: D 


Q356. - (Topic 3) 

Which of the following is the form factor of a standard S-video connector? 

A. DB-15 

B. DB-25 

C. DIN-6 

D. DB-9 

Answer: C 


220-801  test engine

Certified a+ 220-801 objectives:

Q357. - (Topic 1) 

Which of the following is the appropriate interface to connect an optical mouse and keyboard to a computer? 

A. IEEE 1394 

B. USB 

C. Serial 

D. eSATA 

Answer: B 


Q358. - (Topic 6) 

Best business practices in IT include. 

A. always suggesting the fastest route to fix the problem 

B. following up with acustomer to verify satisfaction 

C. always suggesting the least expensive option 

D. offering allpossible choices to a customer 

Answer: B 

Explanation: 

http://faculty.mu.edu.sa/public/uploads/1362048851.3236customer%20satisfaction31.pdf 


Q359. - (Topic 1) 

Which of the following cables is prone to electromagnetic interference? 

A. STP 

B. PVC 

C. Plenum 

D. UTP 

Answer: D 


Q360. - (Topic 4) 

Which of the following RAM types is rated at PC2400? 

A. DDR 

B. DDR2 

C. DDR3 D. SDRAM 

Answer: A 



see more 220-801 dumps