May 2016 updated: practice comptia a+ 220-801

Best Quality of 220-801 torrent materials and answers for CompTIA certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 220-801 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam exam Today!

2016 May 220-801 Study Guide Questions:

Q341. - (Topic 2) 

Which of the following bus speeds is supported by PC2-5300 and PC2-4200? 

A. 333Mhz 

B. 533Mhz 

C. 666Mhz 

D. 800Mhz 

Answer: B 

127. - (Topic 2) 

A user is explaining a problem they are having to a technician. During the explanation the technician determines what the cause of the problem is. Which of the following should the technician do? 

A. Wait until the user finishes their explanation and then offer advice 

B. Ignore the remainder of the user’s explanation and then offer advice 

C. Interrupt the user so that the user does not have to offer more than is needed 

D. Make a gesture to the user to let the user know that no more explanation is needed 

Answer: A 


Q342. - (Topic 5) 

Which of the following would a technician MOST likely perform to prevent a tripping hazard? 

A. Use an ESD mat 

B. Proper cable management 

C. Use plenum graded cable 

D. Proper documentation 

Answer: B 

Explanation: 

http://www.cabletiesandmore.com/SafcordCordCover.php 


Q343. - (Topic 4) 

Ann, a technician, is tasked with building a workstation that can host multiple virtual environments. Which of the following is the MOST important component for this type of build? 

A. Specialized audio and video cards 

B. HTPC compact form factor 

C. High-end cooling 

D. Dual monitors 

E. Multiple CPU cores 

Answer: E 


220-801  torrent

Most recent practice comptia a+ 220-801:

Q344. - (Topic 5) 

The helpdesk technician has been tasked to reinstall the OS on a desktop and has already inserted the OS install disk in the CD-ROM. Which of the following would MOST likely need to be configured within the BIOS to continue reinstalling the OS? 

A. BIOS password 

B. Flash BIOS for firmware upgrade 

C. Boot sequence 

D. Clock speeds 

Answer: C 

Explanation: 

To boot the OS from the CD ROM, you need to change the boot sequence to boot from CD ROM first. Normally, the boot sequence is to boot from hard disk and if it is unable to find boot files there, it will look for it in a CD ROM. After that, it will look into other places like a floppy disk drive and PXE boot. 


Q345. - (Topic 6) 

Which of the following RAID levels extends the size of a volume without providing reliability or mirroring? 

A. RAID 0 

B. RAID 1 

C. RAID 5 

D. RAID 10 

Answer: A 

Explanation: 

http://en.wikipedia.org/wiki/Standard_RAID_levels 


Q346. - (Topic 5) 

Which of the following expansion cards would MOST likely require the use of an external power connector to function properly? 

A. PCI Express video card 

B. PCI Express fiber card 

C. PCI Express sound card 

D. PCI Express network card 

Answer: A 

Explanation: 

http://electronics.stackexchange.com/questions/49216/how-do-pci-express-graphics-cards-pull-power-from-both-the-slot-and-the-external 


220-801  torrent

Actual passing score 220-801:

Q347. - (Topic 3) 

A technician is installing a new IDE optical drive. Which of the following power connectors is needed for the new drive to function? 

A. SATA 

B. 8-pin ATX 

C. Molex 

D. Berg 

Answer: C 


Q348. - (Topic 3) 

Which of the following connection types uses a 15-pin connector for displays? 

A. USB 

B. VGA 

C. Serial 

D. DVI-I 

Answer: B 


Q349. - (Topic 6) 

Which of the following cable types carries an analog video signal across three separate physical channels? 

A. Component 

B. RCA 

C. DVI-analog 

D. VGA 

Answer: A 

Explanation: 

Video connections use many of the same connectors as analog and digital audio. Pro video applications generally use XLR or BNC cables, whereas consumer video equipment often 

uses RCA phono plugs. Phono plug connections can be either composite or component video. Composite video carries the video signal on one cable, whereas component video provides the complete signal on three separate cables, one for each of three color channels. Specialized video connectors include S-Video (also called Y/C) connections, which are transmitted on 4-pin mini- DIN connectors to provide greater color depth than composite video. There are also unique connectors for new high-definition digital video formats like HDI and DVI. 


Q350. - (Topic 2) 

A user reports that a thermal printer is leaving the same part of every printed label blank. Which of the following steps should the technician perform FIRST? 

A. Clean the element 

B. Replace the printer 

C. Replace the labels 

D. Check the printer drivers 

Answer: A 



see more 220-801 dumps