[May 2016] exam 220-801 pdf

High quality of 220-801 exam question materials and training materials for CompTIA certification for customers, Real Success Guaranteed with Updated 220-801 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam exam Today!

2016 May 220-801 Study Guide Questions:

Q311. - (Topic 6) 

Which of the following is the BEST type of cable to prevent EMI? 

A. STP 

B. Fiber 

C. Plenum 

D. UTP 

Answer: B 

Explanation: 

http://www.doc.ic.ac.uk/~nd/surprise_97/journal/vol4/sm27/adv.html 


Q312. - (Topic 6) 

A technician is diagnosing a laser printer that is consistently having issues picking up paper from the first tray. 

Which of the following items would the technician replace FIRST? 

A. Toner 

B. Transfer belt 

C. Rollers 

D. Imaging drum 

Answer: C 

Explanation: 

http://www.inktechnologies.com/blog/cleaning-printer-rollers/ 


Q313. - (Topic 3) 

Which of the following is the subnet mask for a Class A IP address? 

A. 127.0.0.1 

B. 255.0.0.0 

C. 255.255.255.0 

D. 255.255.255.254 

Answer: B 


220-801  exam question

Far out comptia 220-801 release date:

Q314. - (Topic 5) 

Which of the following printer types needs to have toner replaced as part of the normal maintenance cycle? 

A. Inkjet 

B. Thermal 

C. Impact 

D. Laser 

Answer: D 

Explanation: 

http://www.computershopper.com/feature/how-it-works-laser-printer 


Q315. - (Topic 7) 

Which of the following wireless networking standards operates at the SHORTEST distance? 

A. 802.11a 

B. 802.11b 

C. 802.11g 

D. 802.11n 

Answer: A 

Explanation: 

http://compnetworking.about.com/cs/wirelessproducts/f/wifirange.htm 


Q316. - (Topic 5) 

Which of the following is an example of a Class A IP address? 

A. 10.4.0.1 

B. 169.254.0.1 

C. 192.168.17.3 

D. 254.200.53.5 

Answer: A 

Explanation: 

http://www.bleepingcomputer.com/tutorials/ip-addresses-explained/ 


220-801  exam question

Actual test 220-801:

Q317. - (Topic 2) 

Which of the following would a technician need to setup a cable modem at a customer’s home? (Select TWO). 

A. Coaxial 

B. CAT5e 

C. PVC 

D. Plenum 

E. Fiber 

Answer: A,B 


Q318. - (Topic 5) 

Which type of fire extinguishing technology should be used when encountering an electrical fire? 

A. Class B fire extinguishers 

B. Overhead sprinkler system 

C. Water-based fire extinguishers 

D. Non-water based extinguishers 

Answer: D 

Explanation: 

http://cs.adelaide.edu.au/~kevin/Wardens/extinguishers.html 


Q319. - (Topic 2) 

When referring to laser printing, which of the following describes the development process? 

A. The corona wire places a static charge on the drum. 

B. Toner is pulled to the charged areas of the drum. 

C. Toner is pulled from the drum to the paper. 

D. The toner is permanently affixed to the paper. 

Answer: B 


Q320. - (Topic 1) 

A technician needs to configure a computer with an external storage drive. Which of the following interfaces would provide the FASTEST throughput? 

A. USB 2.0 

B. eSATA 

C. CAT5 

D. FireWire 

Answer: B 



see more 220-801 dumps