[Up to the minute] comptia 220-801 and 220-802

Exam Code: 220-802 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam (220-802)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-802 Exam.

2016 Jun 220-802 Study Guide Questions:

Q251. - (Topic 1) 

Which of the following BEST describes a method for installing an operating system across the network? 

A. USB 3.0 

B. IEEE 1394 

C. PXE 

D. NTFS 

Answer: C 

Explanation: http://technet.microsoft.com/en-us/magazine/2008.07.desktopfiles.aspx 


Q252. - (Topic 5) 

A user reports slow performance on their PC after importing some photos. Which of the following maintenance tasks should a technician recommend in order to increase performance? 

A. Defragmentation 

B. Install new camera drivers 

C. Update anti-virus definitions 

D. Run CHKDSK 

Answer: A 


Q253. - (Topic 1) 

A virtual machine running locally would be BEST utilized in which of the following situations? 

A. On a PC with minimal RAM 

B. Patch testing before rollout 

C. Thick client configuration 

D. Gaming workstation configuration 

Answer: B 

Explanation: 

The best way to utilize a virtual machine is to test patches before deploying it on the live machine. Patches tend to corrupt operating systems. So it is better to check them first on a virtual machine before deploying it on a live machine. 


220-802  free exam questions

Renovate trainsignal comptia a+ 220-802 download:

Q254. - (Topic 2) 

A technician recently setup a new wired network and wants to ensure only their computers can use it. Which of the following is the MOST secure way to accomplish this? 

A. Make sure the computers are using strong passwords. 

B. Enable an intrusion detection system. 

C. Assign the computers static IP addresses. 

D. Disable the extra ports on the router. 

Answer: D 

Explanation: http://www.geekzone.co.nz/forums.asp?forumid=66&topicid=10968 


Q255. - (Topic 1) 

Which of the following Control Panel utilities would be BEST to use to remove a Windows 7 application? 

A. Folder Options 

B. Add/Remove Programs 

C. Programs and Features 

D. Administrator Tools 

Answer: C 

Explanation: http://windows.microsoft.com/en-us/windows/uninstall-change-program 


Q256. - (Topic 4) 

A technician is troubleshooting a customer’s computer that will not turn on. The user stated that the computer was working fine until there was a thunderstorm the other night. Which of the following tools would the technician use to determine what is wrong with the computer? 

A. Factory diagnostic CD 

B. POST card 

C. Toner probe 

D. Power supply tester 

Answer: D 

Explanation: http://pcsupport.about.com/od/toolsofthetrade/f/powersupplytest.htm 


220-802  free exam questions

Tested comptia 220-802 questions:

Q257. - (Topic 5) 

A technician is having connectivity issues with a client’s machine. The client’s wall jack 

passed testing and the technician also uses a loopback to test the NIC on the PC and it also passed testing. Which of the following tools would a technician use to test between the wall jack and the PC? 

A. Toner probe 

B. Multimeter 

C. Wireless locator 

D. Cable tester 

Answer: D 


Q258. - (Topic 1) 

A customer is not able to connect to any websites. Which of the following commands should a technician run FIRST to identify the issue? 

A. NETSTAT 

B. NET SHOW 

C. IPCONFIG 

D. TRACERT 

Answer: C 

Explanation: http://www.microsoft.com/resources/documentation/windows/xp/all/proddocs/en-

us/ipconfig.mspx?mfr=true 


Q259. - (Topic 1) 

Which of the following commands is used to map a network drive? 

A. NBTSTAT 

B. NET USE 

C. NETMAP 

D. NETSTAT 

Answer: B 

Explanation: http://www.onlinetoolworks.com/help/SB32AdmnNetwork_Drive_Mappings_and_NET_U.ht m 


Q260. - (Topic 4) 

A user’s laptop has died but the hard drive is still functioning. Which of the following is the BEST way for the user to still access and edit all of their data? 

A. Burn their data to DVDs 

B. Use a SCSI to USB adaptor 

C. USB hard drive enclosure 

D. Copy their data to a USB flash drive 

Answer: C 

Explanation: http://en.wikipedia.org/wiki/Disk_enclosure 



see more 220-802 dumps