comptia a+ exam 220-802 : May 2016 Edition

Realistic of 220-802 brain dumps materials and study guides for CompTIA certification for IT learners, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2016 May 220-802 Study Guide Questions:

Q441. - (Topic 3) 

A user launches a software application on their Android tablet device. Once the software has loaded, the user reports that when turning the tablet to work the application in landscape mode, the software does not automatically adjust to landscape mode. Which of the following is the cause of the issue? 

A. The auto-adjust setting is not enabled in the operating system. 

B. The tablet is running low on power and disabled landscape mode. 

C. The application was not developed to react to changes to the gyroscope. 

D. The user did not switch the tablet to landscape mode. 

Answer: C 

Explanation: http://mobilegyros.blogspot.com/ 


Q442. - (Topic 5) 

A technician is responding to a user reporting corrupted files. Which of the following should the technician do to determine the problem? 

A. Ensure all Windows updates are installed 

B. Perform a backup of all drives 

C. Run CHKDSK 

D. Run defragmentation 

Answer: C 


Q443. - (Topic 1) 

A user has plugged in a mobile phone to a PC and received a message that the driver was not successfully installed. Which of the following system tools should be used to troubleshoot this error? 

A. Device Manager 

B. Component Services 

C. Windows Memory Diagnostics 

D. Data Sources 

Answer: A 

Explanation: http://www.howtogeek.com/167094/how-to-use-the-windows-device-manager-for-troubleshooting/ 


220-802  brain dumps

Abreast of the times testking 220-802:

Q444. - (Topic 3) 

Which of the following explains why a tablet OS loads quicker than a laptop OS? 

A. A tablet requires less power to operate than a laptop. 

B. A tablet has a smaller circuit board than a laptop. 

C. A SATA drive loads data much faster than an IDE drive. 

D. A SSD drive loads data much faster than a SATA drive. 

Answer: D 


Q445. - (Topic 1) 

A user’s computer keeps producing a “low virtual memory” alert and the speed of the system degrades afterwards. 

Which of the following Control Panel locations can provide information to review and correct this issue? 

A. System > Remote 

B. System > Hardware 

C. System > System Restore 

D. System > Advanced 

Answer: D 

Explanation: http://support.microsoft.com/kb/826513 


Q446. - (Topic 1) 

Which of the following file system types is used primarily for optical media? 

A. FAT32 

B. NTFS 

C. HPFS 

D. CDFS 

Answer: D 

Explanation: http://www.computerhope.com/jargon/c/cdfs.htm 


220-802  brain dumps

Approved comptia 220-802 objectives:

Q447. - (Topic 3) 

Which of the following mobile device features disables cellular and wireless communication? 

A. Hotspot Mode 

B. Pairing Mode 

C. Settings Reset 

D. Airplane Mode 

Answer: D 

Explanation: http://en.wikipedia.org/wiki/Airplane_mode 


Q448. - (Topic 5) 

Which of the following is the common term for software designed to steal information, disrupt files and an operating system's integrity, and spy on a user's activity? 

A. Malware 

B. Spyware 

C. Rootkit 

D. Virus 

Answer: A 


Q449. - (Topic 3) 

Which of the following would a technician use to install applications onto an iPad? (Select TWO). 

A. App Store 

B. Market Place 

C. iTunes 

D. Exchange 

E. Mobile Market 

Answer: A,C 

Explanation: 

App Store is an online service where iPad users can download applications and games for iPad. It is a specific software for iOS – Apple mobile operating system. iTunes is a flagship Apple software that allows you to play music, watch videos and keep a repository of Apps that are installed on iPad. 


Q450. - (Topic 3) 

When connecting a Bluetooth device to a mobile device, which of the following BEST describes the purpose of discovery mode? 

A. Allows two Bluetooth devices to connect to each other without a mobile device 

B. Disconnects all devices and connects to the closest powered on device 

C. Allows a peripheral to be contacted by the mobile device 

D. Instructs the phone to seek out all nearby devices and connect to them 

Answer: C 

Explanation: http://electronics.howstuffworks.com/bluetooth-surveillance1.htm 



see more 220-802 dumps