Amazing a+ 220-802 questions secrets

Act now and download your CompTIA 220-802 test today! Do not waste time for the worthless CompTIA 220-802 tutorials. Download Avant-garde CompTIA CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam with real questions and answers and begin to learn CompTIA 220-802 with a classic professional.

2016 Aug comptia a+ exam 220-802:

Q471. - (Topic 1) 

Which of the following components would a user MOST need when building a virtual 

server? (Select TWO). 

A. Networking speed 

B. High-end sound card 

C. RAM 

D. High-end video card 

E. HDMI 

F. CPU 

Answer: C,F 

Explanation: http://searchservervirtualization.techtarget.com/tip/Sizing-server-hardware-for-virtual-machines 


Q472. - (Topic 5) 

Revert to snapshot is a feature of: 

A. The host OS 

B. The hypervisor 

C. The underlying storage 

D. The guest OS 

Answer: B 


Q473. - (Topic 5) 

What is one of the main hardware differences between a tablet computer and a laptop 

computer? 

A. The laptop always has a multitouch touchscreen. 

B. Tablets are typically not upgradeable. 

C. Laptops are typically not upgradeable. 

D. Laptops typically use ARM processors. 

Answer: B 


Q474. - (Topic 4) 

A user reports that they are receiving intermittent BSOD error messages. Which of the following tools should a technician use to determine which hardware is failing? 

A. POST card 

B. Memory diagnostics 

C. Performance monitor 

D. Loopback plug 

Answer: B 

Explanation: http://pcsupport.about.com/od/findbyerrormessage/tp/stop_error_list.htm 


Q475. - (Topic 5) 

When installing Windows XP Professional, which of the following file types will the hard drive be formatted to use by default? 

A. FAT32 

B. CDFS 

C. NTFS 

D. FAT 

Answer: C 


220-802 dumps

Updated comptia 220-802 questions:

Q476. - (Topic 5) 

Which of the following is a common component found on ultra thin laptops and tablet devices? 

A. Solid state drives 

B. Touch screen interface 

C. Upgradeable RAM 

D. Field serviceable parts 

Answer: A 


Q477. - (Topic 2) 

A computer program that functions normally while quietly installing malicious software on a machine is known as a: 

A. DDoS attack. 

B. Worm. 

C. Phishing attack. 

D. Trojan. 

Answer: D 

Explanation: http://computer.howstuffworks.com/trojan-horse.htm 


Q478. - (Topic 1) 

An audio visual company has decided that they want to migrate from Windows XP Professional SP2. The company has a domain network. A technician is tasked with selecting an operating system. Which of the following should the technician select? 

A. Windows 7 Home Premium 

B. Windows Vista Home Premium 

C. Windows 7 Professional 

D. Windows XP Media Center 

Answer: C 

Explanation: http://reviews.cnet.com/8301-31012_7-10379487-10355804.html 


Q479. - (Topic 5) 

After replacing a motherboard on a customer’s laptop for a no POST issue, the technician realizes that there is no wireless connectivity on the laptop. Which of the following should the technician do FIRST? 

A. Check to see if there is a wireless switch on the laptop and its current position. 

B. Disassemble the laptop and check if WiFi antennas connected properly to wireless card. 

C. Reinstall WiFi card drivers. 

D. The new motherboard is defective and not recognizing wireless; it needs to be replaced. 

Answer: A 


Q480. - (Topic 3) 

A technician needs to configure their neighbor’s iPad. The neighbor wants to access their work email. The technician requires some information from their neighbor’s work IT department. Which of the following information does the technician need? 

A. IP address and domain 

B. Server and domain 

C. Server and gateway 

D. IP address and DNS 

Answer: B 

Explanation: 

To setup email on any device, you need server address and the domain of the email server. POP3 and SMTP url are actually server addresses. 



see more 220-802 dumps