Point Checklist: a+ 220-802 objectives

Act now and download your CompTIA 220-802 test today! Do not waste time for the worthless CompTIA 220-802 tutorials. Download Replace CompTIA CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam with real questions and answers and begin to learn CompTIA 220-802 with a classic professional.

2016 Aug comptia a+ 220-802 exam questions:

Q11. - (Topic 4) 

A user is looking for the Application Data directory in their profile but cannot see it. Which of the following Control Panel options would correct this? 

A. System 

B. Display 

C. User Accounts 

D. Folder Options 

Answer: D 

Explanation: http://windows.microsoft.com/is-is/windows7/change-folder-options 


Q12. - (Topic 2) 

Which of the following security best practices would prevent a program on a CD from immediately launching when inserted into a computer? 

A. MSCONFIG >Startup Tab 

B. Disable the Guest account 

C. Rename the Administrator account 

D. Disable autorun 

E. Restrict user permissions 

Answer: D 

Explanation: http://lifehacker.com/5858703/disable-autorun-to-stop-50-of-windows-malware-threats 


Q13. - (Topic 2) 

A technician is trying to prevent a local application from reaching the web due to security concerns. Which of the following solutions could BEST prevent the application from reaching the web? (Select TWO). 

A. Configure the workstation for a static IP 

B. Disable all wireless network connections 

C. Remove shortcuts to the application 

D. Block the application in Windows Firewall 

E. Change network location to Work 

F. Reroute the web address in HOSTS file 

Answer: D,F 

Explanation: 

Use Windows firewall to restrict an application from reaching the web. Alternatively you can also reroute the web address in the HOST file. 


Q14. - (Topic 5) 

A technician needs to create a new directory from a command line on a Windows XP machine. Which of the following commands should be used? 

A. MD 

B. SFC 

C. RD 

D. CD 

Answer: A 


Q15. - (Topic 5) 

Multiple users have reported that there are black dots on the conference room LCD when doing presentations. Which of the following is MOST likely the problem? 

A. The video card displaying to the LCD is incompatible. 

B. The LCD has dead pixels. 

C. The LCD needs to be recalibrated. 

D. The conference room PC is overheating. 

Answer: B 


220-802 actual exam

Improved testout pc pro 220-801 and 220-802:

Q16. - (Topic 4) 

A corporate end user reports that random keys on their laptop are sticking. After taking the laptop in for repair a technician discovers that soda has been spilled inside the keyboard, possibly reaching other components inside the laptop. Which of the following should the technician do? 

A. Spray the sticky spots with compressed air and then scrape them off 

B. Let the end user know that they are responsible for replacing the keyboard 

C. Replace the keyboard and clean the interior of the laptop if necessary 

D. Run the keyboard through a dishwasher cycle and dry thoroughly 

Answer: C 

Explanation: http://www.maximumpc.com/article/howtos/howto_recover_sodaspill_disaster 


Q17. - (Topic 5) 

Ann, a small business owner, would like to implement wireless networking for her business but wants to be sure the wireless is ONLY accessible from within her business’ premises. 

Which of the following would BEST accomplish this? 

A. Disabling SSID broadcast to ensure that only employees know the SSID 

B. Using unidirectional antennas and reducing radio power levels appropriately 

C. Assigning DHCP addresses that expire after a shorter period of time 

D. Using omni-directional antennas and reducing radio power levels appropriately 

Answer: B 


Q18. - (Topic 5) 

An administrator has advised against providing any information over the phone as a way to prevent against which of the following threats? 

A. Session hijacking 

B. Social engineering 

C. Man-in-the-middle 

D. Shoulder surfing 

Answer: B 


Q19. - (Topic 5) 

A user is running a RAID 0 array and has problems with one of the drives. Which of the following actions will the technician take NEXT? 

A. Replace the failing drive and let the RAID recover. 

B. Add an additional drive to the array and let the RAID recover. 

C. Replace the drive; all the data is lost and cannot be recovered. 

D. Remap the RAID array to another drive letter to recover the data. 

Answer: C 


Q20. DRAG DROP - (Topic 5) 

A technician has verified that Joe, a user, has a malware infection on his desktop. Drag and drop the following malware remediation techniques in the correct order Joe should follow to alleviate this issue. 


Answer: 




see more 220-802 dumps