10 tips on a+ 220-802 questions

Free of 220-802 exam materials and preparation exams for CompTIA certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated 220-802 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA A+ Certification Exam (220-802) exam Today!

2016 May 220-802 Study Guide Questions:

Q221. - (Topic 5) 

After rebooting, a technician sees the Windows logo but when Windows boots up, no video appears. Which of the following options would be the QUICKEST way to restore the computer? 

A. VGA Mode 

B. Last Known Good Configuration 

C. Safe Mode with Networking 

D. Safe Mode 

Answer: B 


Q222. - (Topic 1) 

Which of the following is the MAXIMUM number of primary partitions that can be created on a hard drive with FAT32? 

A. 2 

B. 4 

C. 6 

D. 8 

Answer: B 

Explanation: http://support.microsoft.com/kb/314463 


Q223. - (Topic 5) 

A technician is concerned that archiving computers over the network is taking too long to finish each night. A vendor suggests incremental backups. Incremental backups would 

accomplish which of the following? 

A. Limited number of computers would be fully archived each night 

B. Backup an increasing number of files until the backup window closes 

C. Backup only changed items on each computer 

D. Limited number of directories on each computer each night 

Answer: C 


220-802  exam

Rebirth pass4sure 220-802:

Q224. - (Topic 5) 

A user states that they see flickering on their external display. The technician asks if anything has changed since they noticed the problem. Next the technician replaces the external display with a new one which corrected the issue. According to the troubleshooting theory, which of the following would the technician do NEXT? 

A. Record the resolution to the problem for future references. 

B. Determine what needs to be replaced to resolve the issue. 

C. Recreate the recent changes to the PC. 

D. Identify what exactly the user is having a problem with. 

Answer: A 


Q225. - (Topic 5) 

A technician needs to view some hidden files on the client’s computer. Which of the following utilities would the technician use to unhide these files? 

A. Action Center 

B. Utility Manger 

C. Offline Files 

D. Folder Options 

Answer: D 


Q226. - (Topic 1) 

A user would like to run a copy of Windows XP for testing; however, the user is currently using a Windows 7 PC. Which of the following technologies should a technician recommend in order for the user to have access to both systems simultaneously? 

A. Purchase a second PC 

B. KVM switch 

C. Dual boot 

D. Virtualization 

Answer: D 

Explanation: http://en.wikipedia.org/wiki/Virtualization 


220-802  exam

100% Guarantee cbt nuggets 220-802:

Q227. - (Topic 5) 

What is a possible reason for the symptom: power supply fan and case fans spin, but no power to other devices? 

A. Failed hard drive 

B. Improper connectivity 

C. Drive not recognized 

D. Failed RAM 

Answer: B 


Q228. - (Topic 5) 

A user calls the helpdesk to report that their local printer is not printing any of the jobs that have been submitted this morning. Other users in the vicinity are not having any issues printing to the same unit via the network. The user in question connects to the printer over USB cable that connects to a laptop dock. Which of the following is MOST likely at fault here? 

A. The user’s dock has a power problem with its built-in USB port(s). 

B. The printer only supports USB 2.0 and the user has a USB 3.0 enabled dock. 

C. The printer accidentally had its onboard wired network jack disabled. 

D. Other users are overloading the printer causing it to run out of memory. 

Answer: A 


Q229. - (Topic 5) 

Ann, a user, reports her display is too dim. Which of the following should be checked to potentially increase the brightness of the display? 

A. Desktop power supply wattage 

B. Increase the screen resolution settings 

C. Laptop function key settings 

D. Monitor power supply cable 

Answer: C


Q230. - (Topic 5) 

A technician has found bad sectors on a hard drive. Which of the following command line tools could MOST likely remap bad sectors to fix this hard drive issue? 

A. FIXMBR 

B. CHKDSK 

C. DISKPART 

D. FDISK 

Answer: B 



see more 220-802 dumps