[Up to the minute] comptia 220-801 and 220-802

Exam Code: 220-802 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA A+ Certification Exam (220-802)
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass 220-802 Exam.

2021 Jun 220-802 Study Guide Questions:

Q281. - (Topic 1) 

Which of the following is the BEST tool to verify the cable is plugged into the correct port on the patch panel? 

A. Cable certifier 

B. Punch down 

C. Toner probe 

D. Cable tester 

Answer: C 

Explanation: http://en.wikipedia.org/wiki/Logic_probe 


Q282. - (Topic 5) 

A technician has just installed and terminated a new CAT5 network cable. The device using the cable cannot connect to the network. Which of the following tools would be BEST in troubleshooting this issue? 

A. Cable tester 

B. Network analyzer 

C. Multimeter 

D. Toner probe 

Answer: A 


Q283. - (Topic 5) 

Which of the following command line tools would be used to display all network information for a local PC? 

A. ping 

B. ipconfig 

C. netstat 

D. tracert 

Answer: B 


220-802  free exam questions

Renovate trainsignal comptia a+ 220-802 download:

Q284. - (Topic 4) 

A user is trying to access an application on their home machine from work. The user sets up port forwarding on their router but is still unable to connect to the application. Which of the following should be the user’s NEXT step in resolving this issue? 

A. Configure Wake-on-LAN for the NIC on the Work PC. 

B. Configure a firewall exception on the Home PC. 

C. Switch the Work PC network from “Work” to “Home”. 

D. Disable the Windows firewall on the Home PC. 

Answer: B 

Explanation: http://windows.microsoft.com/is-is/windows7/open-a-port-in-windows-firewall 


Q285. - (Topic 1) 

Which of the following is the BEST tool for a technician to use to make sure the network wires are securely fastened in a wall jack? 

A. Crimper 

B. Small flat screwdriver 

C. Wire strippers 

D. Punch down 

Answer: D 

Explanation: http://www.computercablestore.com/punch-down.aspx 


Q286. - (Topic 1) 

Which of the following keys, when pressed immediately after the BIOS test, will display Windows Boot Manager on a Windows 7 PC? 

A. f2 

B. f8 

C. esc 

D. delete 

Answer: C 

Explanation: http://pcsupport.about.com/od/fixtheproblem/a/biosaccess_bios.htm 


220-802  free exam questions

Tested comptia 220-802 questions:

Q287. - (Topic 5) 

Ann, the network administrator, is notified that the server is responding very slowly. Upon entering the server room, she notices one of the drives in a RAID1 array has failed. Which of the following would BEST restore full functionality of the server while preserving redundancy? 

A. Use Disk Management to remove the RAID array and use the drive standalone. 

B. Use the RAID configuration tool to remove the RAID array and use the drive standalone. 

C. Remove the failed drive in device manager and continue operating. 

D. Replace the drive with a new drive and repair the RAID. 

Answer: D 


Q288. - (Topic 5) 

By default, a file or folder will receive its NTFS permissions from the parent folder. Which of the following does this describe? 

A. Permission propagation 

B. Single sign-on 

C. Client-side virtualization 

D. Proxy settings 

E. Recovery image 

F. Inheritance 

Answer: F 


Q289. - (Topic 2) 

A user reports that every time they use a search engine and click on a link to go to a website, they instead are taken to a site blocked by their company’s content filter. The user is not trying to go to the blocked site and needs to be able to successfully use the search engine to complete their assignment. Which of the following tools would a technician use to BEST resolve this issue? 

A. Anti-malware software 

B. Factory pre-installation 

C. System restore 

D. Recovery console 

Answer: A 

Explanation: http://wiki.answers.com/Q/How_does_anti-malware_scanners_work 


Q290. - (Topic 1) 

The folder "Documents" is shared. The user can create and delete documents when on the local PC, but can only read documents when accessing them remotely. Which of the following should be adjusted? 

A. Read Only Attribute 

B. Share Permissions 

C. Firewall Settings 

D. NTFS Permissions 

Answer: B 

Explanation: http://www.howtogeek.com/72718/how-to-understand-those-confusing-windows-7-fileshare-permissions/ 



see more 220-802 dumps