2v0-620 vce? Tips for success

It is more faster and easier to pass the VMware 2V0-620 exam by using Approved VMware vSphere 6 Foundations Beta Exam questuins and answers. Immediate access to the Improve 2V0-620 Exam and find the same core area 2V0-620 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Jul 2v0-620 dump:

Q81. vMotion can be performed between which three physical boundaries? (Choose three.) 

A. Between two vCenter Server Systems 

B. Between two vSphere Distributed Virtual Switches 

C. Between two vCenter Server Datacenter objects 

D. Between two VMware NSX Layer 4 segments 

E. Between two NFS datastores 

Answer: A,B,C 


Q82. What is a requirement when enabling a Virtual SAN cluster in an existing High Availability (HA) and Distributed Resource Scheduler (DRS) Cluster? 

A. Disable DRS and HA before enabling Virtual SAN 

B. Enable DRS before enabling Virtual SAN 

C. Disable HA before enabling Virtual SAN 

D. Enable Storage DRS before enabling Virtual SAN 

Answer: C 


Q83. A developer needs to create a multi-tier development stack for a home lab. 

Which vSphere product will support the architecture required for the least software cost? 

A. vSphere Hypervisor 

B. vSphere Essentials 

C. VMware Player 

D. VMware Workstation 

Answer: A 


Q84. Refer to the Exhibit. -- Exhibit --

-- Exhibit --


An administrator has created the resource pool configuration shown in the Exhibit. 

Based on the exhibit, which virtual machine(s) can be successfully powered on? 

A. VM-M1 only 

B. VM-K1 only 

C. VM-K1 and VM-K2 only 

D. VM-K1, VM-K2, and VM-M1 

Answer: D 


Q85. An administrator attempts to create a Thick Provisioned Virtual Disk (VMDK) on an NFS datastore; but it fails. 

Which two reasons would explain the failure? (Choose two.) 

A. Datastore is on an NFS 3 storage server that does not support Hardware Acceleration 

B. Datastore is on an NFS 4.1 storage server 

C. Only VMFS datastores support "Thick Provisioned" VMDK 

D. The NFS datastore was not created on a "Thick Provisioned" device 

Answer: A,B 


2V0-620 real exam

Renovate 2v0-620 exam:

Q86. An administrator is installing a new network card in an ESXi 6.x host that is part of a vSphere cluster. When the host is placed into maintenance mode, the vSphere Web Client displays the progress bar at 2% for over 30 minutes. 

Which two are likely reasons for this occurrence? (Choose two.) 

A. Maintenance mode is unable to migrate all virtual machines from the host. 

B. There is a large number of virtual machines that must be migrated from the host. 

C. VMware High Availability is in the process of reconfiguring the cluster. 

D. Each virtual machine on the ESXi host must be reconfigured to recognize the new adapter. 

Answer: A,B 


Q87. Refer to the Exhibit. 


An administrator logs into the vSphere Web Client and sees the warning shown in the Exhibit. 

During a change control window, the warning was addressed. 

What should be done to verify that the host is no longer showing the warning? 

A. Run a Remediate host operation. 

B. Recheck the compliance of the host. 

C. Restart the host to get rid of the warning. 

D. Install VMware tools to clear the warning. 

Answer: B 


Q88. An administrator is planning a vSphere infrastructure with the following specific networking requirements: 

. The ability to shape inbound (RX) traffic 

. Support for Private VLANs (PVLANs) 

. Support for LLDP (Link Layer Discovery Protocol) 

What is the minimum vSphere Edition that will support these requirements? 

A. vSphere Essentials Plus 

B. vSphere Standard 

C. vSphere Enterprise 

D. vSphere Enterprise Plus 

Answer: D 

Explanation: 

http://www.vmware.com/products/vsphere/compare http://www.vmware.com/products/vsphere/features/distributed-switch.html 


Q89. An administrator is unable to login to vCenter Server when using the vSphere web client. The administrator successfully accessed vCenter Server using the client earlier the same day. 

What is the most appropriate first step the administrator should take to resolve this issue? 

A. Verify the web browser being used has Adobe Flash plugin version 11.5 or later 

B. Verify the vCenter Single Sign-On service is running on the vCenter Server 

C. Verify the vSphere Web Server service is running on the vCenter Server 

D. Verify the administrator has permissions configured in vCenter Server 

Answer: B 


Q90. You have just installed an ESXi 6.x Host. As part of your company security regulations, a security banner must be presented on the console of the host. 

How can this action be accomplished? 

A. Configure the Advanced Settings > Annotations screen of the ESXi host. 

B. This is configured from the Direct Console User Interface configuration menu. 

C. It is not possible to configure a security banner for the ESXi host. 

D. From vCenter Server, this setting is configured globally in the vCenter Server configuration. 

Answer: A 



see more 2V0-620 dumps