What tells you about examcollection 350-080

It is more faster and easier to pass the Cisco 350-080 exam by using Real Cisco CCIE Data Center Written Exam questuins and answers. Immediate access to the Up to the minute 350-080 Exam and find the same core area 350-080 questions with professionally verified answers, then PASS your exam with a high score now.

2016 Jul 350-080 cisco:

Q211. Refer to the exhibit.

Which option is valid for connecting the fabric interconnects to the I/O module?

A. A, B, C, and D are valid.

B. A and B are valid.

C. A, B, and D are valid.

D. Only A is valid.

Answer: B


Q212. Which three statements about ERSPAN are correct? (Choose three.)

A. All ERSPAN replication is performed in the hardware. The supervisor CPU is not involved.

B. ERSPAN and ERSPAN ACLs are supported for packets generated by the supervisor.

C. You can configure a port as both a source and destination port.

D. ERSPAN is not supported for management ports.

E. A destination port can be configured in only one ERSPAN session at a time.

F. Management ports support ERSPAN.

Answer: A,D,E


Q213. Which statement is true about The QoS Class Fibre Channel?

A. Cannot be disabled

B. Cannot have the QoS changed

C. Can have "Packet Drop" enabled

D. Is multicast optimized?

E. Can have the MTU changed

Answer: A


Q214. Refer to exhibit.


The interface remains in a down state. What is the cause of the problem?

A. The Feature interface-vlan command must be configured.

B. The command copy run start was not entered.

C. There are IP address conflicts.

D. The VDC is type “OTV”.

E. The VDC contains only F1 interfaces.

Answer: E


Q215. Lossless Ethernet for FCoE is achieved through the use of which features? (Choose two.)

A. Priority flow control

B. Buffer-to-buffer credits

C. TCP retransmission

D. Ethernet checksum

E. QoS policies

Answer: A,E


350-080 free question

Rebirth 350-080 test:

Q216. Which two statements about SAN port channels configured on Cisco Nexus 5000 Series switches are true? (Choose two.)

A. The bring up protocol automatically detects and overrides any misconfiguration.

B. You can manually configure channel groups, or they can be automatically created.

C. Changes in configuration to the SAN port channel interface must also be made to all members of the channel group.

D. The port channel protocol uses the exchange fabric parameters command to communicate across peer ports in an ISL.

E. The port channel protocol ensures that a set of ports is eligible to be part of the same SAN port channel.

Answer: B,E


Q217. Refer to the exhibit.


The network administrator is seeing N7K-1 having issues with VLAN 11, and interface VLAN 11 is resetting, causing frequent HSRP state changes. Which two actions would reduce HSRP state changes? (Choose two.)

A. On N7K-1, configure the HSRP extended hold timer to 180, extending the HSRP hello message hold time.

B. On N7K-2, configure the HSRP extended hold timer to 180, extending the HSRP hello message hold time.

C. On N7K-1, configure the pre-empt delay minimum to 180 in order to delay N7K-1 from taking over as the HSRP active router.

D. On N7K-2, configure the pre-empt delay minimum to 180 in order to delay N7K-2 from taking over as the HSRP active router.

E. On N7K-2, increase the HSRP priority to 150.

F. On N7K-2, decrease the HSRP priority to 50.

Answer: C,E


Q218. Refer to the exhibit.


Server 1 and server 2 are on the same VLAN but cannot reach each other. Which option describes the reason?

A. Interface VALN (SVI) must be configured for this VLAN.

B. VLAN is not allowed on the peer link.

C. VLAN is not on FabricPath mode.

D. Type2 inconsistency prevents the communication.

Answer: C


Q219. Which three statements describe user authentication in Cisco DCNM-LAN? (Choose three.)

A. Cisco DCNM-LAN server users are local to the Cisco DCNM-LAN server. Creating, changing, and removing Cisco DCNM-LAN server users has no effect on user accounts on managed devices.

B. A Cisco DCNM-LAN server user that has Administrator privileges can push out changes to managed devices even if the Cisco NX-OS role that is used on the discovered device has the network operator role.

C. Cisco DCNM-LAN user roles restrict the ability of users to make changes to Cisco DCNM-LAN server settings. Cisco NX-OS user roles enforce read/write privileges on the discovered devices.

D. Cisco DCNM-LAN allows you to configure unique credentials for each discovered device or use default credentials when you do not configure unique credentials for a device.

E. Cisco DCNM-LAN can use AAA servers to authenticate users. Only TACACS servers are supported.

Answer: A,C,D


Q220. Which statement best describes the Cisco Nexus 1000V Series?

A. The Cisco Nexus 1000V Series provides Layer 2 switching, advanced networking functions, and a common network management model in a virtualized server environment.

B. The Cisco Nexus 1000V Series provides Layer 3 switching, advanced networking functions, and a common network management model in a virtualized server environment.

C. The Cisco Nexus 1000V Series provides Layer 2 and Layer 3 switching, advanced networking functions, and a common network management model in a virtualized server environment.

D. The Cisco Nexus 1000V Series provides Layer 2 and Layer 3 switching but does not provide advanced networking functions or a common network management model in a virtualized server environment.

Answer: A



see more 350-080 dumps