pass for sure 350-080 [Jun 2016]

Precise of 350-080 free question materials and class for Cisco certification for IT examinee, Real Success Guaranteed with Updated 350-080 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CCIE Data Center Written Exam exam Today!

2016 Jun 350-080 Study Guide Questions:

Q131. Which two are benefits of using remote AAA services for Cisco Nexus products? (Choose two.)

A. They make it easier to manage user logins and passwords across devices.

B. They enable automated configuration backup for devices.

C. They centrally manage user attributes and permissions.

D. Local console access is never included in AAA and can be used for access when the AAA servers are down.

Answer: A,C


Q132. Refer to the exhibit.


All Ethernet ports are trunked with VLANs 2 thru 10. The Cisco UCS domain is in end-host mode. Host A transmits a single broadcast frame on VLAN 4.

Which statements are true? (Choose two.)

A. Nexus 5548 A and Nexus 5548 B send a copy of the broadcast frame down all six ports to Fabric Interconnect A and Fabric Interconnect B.

B. The deja vu mechanism on the fabric interconnects prevents the fabric interconnects from receiving multiple copies of the broadcast frame.

C. All four vNICs receive a single copy of the broadcast frame.

D. All four vNICs receive multiple copies of the broadcast frame on VLAN 4 but no broadcasts on any other VLAN.

E. The spanning tree process prevents the vNICs from receiving multiple copies of the broadcast frame.

F. The Reverse Path Forwarding mechanism prevents the vNICs from receiving multiple copies of the broadcast frame.

Answer: A,C


Q133. Refer to the exhibit.


Which two statements about spanning tree are true? (Choose two.)

A. BPDUs from a vPC are processed on this switch

B. BPDUs are processed and generated by both peer switches.

C. This switch cannot generate BPDUs for a vPC.

D. BPDUs are sent to the peer switch for processing.

E. BPDUs received on this switch are dropped because of Type 2 inconsistency issues.

F. This switch generates BPDUs for vPC.

Answer: C,D


350-080  free question

Renew 350-080 ccie:

Q134. Which three options are valid ACE probes? (Choose three.)

A. HTTP

B. Telnet

C. Java scripting

D. TCL scripting

E. XML scripting

F. SSH

Answer: A,B,D


Q135. Refer to the exhibit.


During troubleshooting of Virtual PortChannel (vPC), it is observed that Virtual PortChannel 2 is in a down state. What’s the cause of this issue?

A. Virtual PortChannel is down because LACP is not enabled on the remote switch.

B. Virtual PortChannel is down because of a VLAN mismatch.

C. Virtual PortChannel is down because of an MTU mismatch.

D. Virtual PortChannel is down because of VLAN and MTU mismatch.

Answer: C


Q136. Which two Cisco devices form the virtual access layer in the Cisco Data Center Architecture? (Choose two.)

A. Cisco Nexus 7000

B. Cisco Nexus 5000

C. Cisco Nexus 1010

D. Cisco Nexus 2000

E. Cisco Nexus 1000V

Answer: C,E


350-080  free question

Simulation 350-080 pdf download:

Q137. Which statements are true regarding the Cisco UCS fabric failover feature? (Choose three.)

A. FabricSync is used to synchronize MAC addresses to an adjacent fabric interconnect after a server interface failover.

B. Gratuitous ARPs are sent on fabric interconnect uplinks after a server interface failover.

C. Fabric failover can be used on vNICs and vHBAs.

D. Fabric failover is configured as part of the service profile.

E. Fabric interconnects in end-host mode use fabric failover instead of spanning tree to provide redundancy on uplink ports.

Answer: A,B,D


Q138. Why is a Cisco UCS B250 server unable to support 16-GB DIMMs?

A. Dual-rank DIMMs are not supported.

B. 16-GB DIMMs are too slow.

C. The largest DIMM an Intel 55xx or 56xx CPU can address is 32 GB.

D. The memory bus would be too long.

E. The blade would run too hot.

Answer: C


Q139. How are unified port expansion modules for Cisco UCS 6200 Series Fabric Interconnects licensed?

A. All ports are fully licensed by default.

B. The first eight ports on the module are licensed by default.

C. The expansion modules contribute eight licenses to the global pool by default.

D. The expansion modules contribute six licenses to the global pool by default.

E. The first six ports on the module are licensed by default.

Answer: D


Q140. Which is true when describing a connection replication in Cisco ACE?

A. It is not supported for SSL connections.

B. It is not supported for non-SSL connections.

C. It can only be configured manually.

D. It has a maximum limit of 50,000 replicated connections.

Answer: A



see more 350-080 dumps