A Complete Guide to comptia jk0-017

Youll get the comprehensive reason once you deal with troubles on your JK0-017 examine. Pass4sure provide you the JK0-017 CompTIA E2C Project+ Certification Exam key points legibly in the JK0-017 dumps. All these are significantly preserving your expenses to take part in the CompTIA training courses.

2016 Jun jk0-017 vs pk0-003:

Q221. A SPI of 1.1 means that the project is: 

A. under-budget. 

B. behind schedule. 

C. ahead of schedule. 

D. over-budget. 

Answer: C 


Q222. Which of the following is an example of risk mitigation? 

A. Reduce the likelihood of the risk. 

B. Transfer ownership of the risk. 

C. Update the risk management plan. 

D. Change the project scope to eliminate the risk. 

Answer: A 


Q223. Which of the following would be a direct output of the initiating process group? (Select Two). 

A. Project charter 

B. Project management plan 

C. Statement of Work (SOW) 

D. Work Breakdown Structure (WBS) 

E. Preliminary scope statement 

Answer: A,E 


Q224. Which of the following would be the benefit of saving a project binder in a centralized location? 

A. Provides an opportunity for another project manager to review the binder and make corrections. 

B. Provides an opportunity for team members to review their contributions. 

C. Provides other project managers the opportunity to review the project information. 

D. Provides stakeholders the opportunity to modify the change request forms. 

Answer: C 


Q225. Which of the following is the correct formula for computing a projects SPI? 

A. SPI = EV - AC 

B. SPI = EV / PV 

C. SPI = EV - PV 

D. SPI = EV / AC 

Answer: B 


JK0-017 testing engine

Down to date comptia jk0-017:

Q226. Which of the following documents is used when soliciting vendors? 

A. Request for Proposal (RFP) 

B. Work Breakdown Structure (WBS) 

C. Statement of Work (SOW) 

D. Responsibility Assignment Matrix (RAM) 

Answer: A 


Q227. Which of the following is a reason why the project kick-off meeting is important? 

A. It will introduce the team to the projects goals and objectives. 

B. It will provide a detailed timeline for the project and its deliverables. 

C. It will make the executive sponsor aware of project expectations. 

D. It will define the scope of the project. 

Answer: A 


Q228. Two employees will not work on the same project together. The project manager tells the employees to talk to their supervisors because the supervisors recommended they work together. This is an example of which of the following conflict resolution styles? 

A. Withdrawing 

B. Forcing 

C. Accepting 

D. Compromising 

Answer: A 


Q229. Which of the following is the BEST definition of a stakeholder? (Select Two). 

A. Anyone impacted negatively by the project. 

B. Anyone who is in the company where the project is taking place. 

C. Anyone who is interested in the project. 

D. Anyone who negatively impacts the project. 

E. Anyone impacted positively by the project. 

Answer: A,E 


Q230. Which of the following would be included in a project scope document? (Select Two). 

A. Project constraints 

B. WBS dictionary 

C. Project assumptions 

D. Project charter 

E. Work Breakdown Structure (WBS) 

Answer: A,C 



see more JK0-017 dumps