10 tips on jk0-019 pdf

Pinpoint of JK0-019 study guide materials and training tools for CompTIA certification for examinee, Real Success Guaranteed with Updated JK0-019 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA Network+ Certification Exam (JK0-019) exam Today!

2016 May JK0-019 Study Guide Questions:

Q191. Which of the following is the MOST secure method to enable remote users to access a company's internal network resources? 

A. VPN concentrator 

B. Network-based firewall 

C. DMZ 

D. Stateful firewall 

Answer: A 


Q192. Which of the following tools would Kurt, an administrator, use to identify opens and shorts? 

A. Ohmmeter 

B. Protocol analyzer 

C. Cable tester 

D. Multimeter 

Answer: C 


Q193. Which of the following is an authentication, authorization, and accounting method that provides administrative access to network devices? 

A. PKI 

B. TACACS+ 

C. CHAP 

D. SSH 

Answer: B 


JK0-019  study guide

Latest jk0-019 comptia network+ certification exam:

Q194. Which of the following security devices is used in providing packet and MAC address filtering services for the network? 

A. Host-based proxy server 

B. Network-based firewall 

C. IDS 

D. IPS 

Answer: B 


Q195. Which of the following devices is used to connect multiple devices to a network and does not stop broadcast traffic? 

A. Switch 

B. Hub 

C. Modem 

D. Repeater 

Answer: B 


Q196. The location that the local network connection ends and the ISP responsibility begins is known as the: 

A. Access point. 

B. Default gateway. 

C. IDF connection. 

D. Demarcation point. 

Answer: D 


JK0-019  study guide

Guaranteed jk0-019 dump:

Q197. Kurt, an administrator, receives reports from users in an office that their 802.11g wireless connectivity has been problematic since the installation of the new wireless phone system. At which of the following frequencies are both systems operating at to cause this issue? 

A. 2.4GHz 

B. 900MHz 

C. 1.1GHz 

D. 5GHz 

Answer: A 


Q198. Kurt, a user, is able to connect to a distant wireless network then loses connection. This is an ongoing problem for Kurt and the only wireless network around. Which of the following is MOST likely causing this problem? 

A. Signal strength 

B. Encryption type 

C. Incorrect SSID 

D. Incorrect channel 

Answer: A 


Q199. A company only wants preapproved laptops to be able to connect to a wireless access point. Which of the following should be configured? 

A. SSID disable 

B. ACL rules 

C. WPA encryption 

D. MAC filtering 

Answer: D 


Q200. Joe, a technician, is configuring ports on a switch. He turns off auto-negotiation and sets the port speed to 1000 Mbps. A user’s PC is no longer able to access the network. Which of the following is MOST likely the problem? 

A. The user’s NIC does not support 1Gbps 

B. The switch is not compatible with 1000Mbps. 

C. The user's NIC does not support 100Mbps. 

D. Joe needs to restart the DNS server. 

Answer: A 



see more JK0-019 dumps