n10-005 dump : May 2016 Edition

Exam Code: N10-005 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CompTIA Network+ Certification Exam
Certification Provider: CompTIA
Free Today! Guaranteed Training- Pass N10-005 Exam.

2016 May N10-005 Study Guide Questions:

Q171. An application is using port 2000 on a PC. Which of the following could an administrator do to determine what software is listening on that port? 

A. Run netstat 

B. Run dig 

C. Run nbtstat 

D. Run tracert 

Answer: A 


Q172. Which of the following standards can operate at either 20MHz or 40MHz channel spacing? 

A. 802.11a 

B. 802.11b 

C. 802.11g 

D. 802.11n 

Answer: D 


Q173. Which of the following would the telecommunications carrier use to segregate customer traffic over long fiber links? 

A. VLAN 

B. MPLS 

C. VPN 

D. PSTN 

Answer: B 


N10-005  study guide

Most up-to-date comptia network+ review guide exam n10-005:

Q174. In contrast to earlier Wi-Fi speeds, which of the following BEST describes the antenna and channelization properties used in 802.11n? 

A. MIMO, DSSS 

B. MIMO, OFDM 

C. CSMA, DSSS 

D. CSMA, CDMA 

Answer: B 


Q175. A technician needs to enter a username and password and have their fingerprint scanned to access a server. Which of following types of authentication is this an example of? 

A. Single sign-on 

B. Network access control 

C. PKI authentication 

D. Two-factor authentication 

Answer: D 


Q176. A network administrator needs to implement a monitoring tool and be able to send log information to a server and receive log information from other clients. Which of the following should be implemented? (Select TWO). 

A. SNMP 

B. Network sniffer 

C. Syslog 

D. System log 

E. History log 

Answer: AC 


N10-005  study guide

Actual comptia network+ pdf n10-005:

Q177. A technician is trying to add another switch to the network with multiple VLANs. Which of the following should the technician configure on the interface to allow multiple VLANs? 

A. Mirroring 

B. Trunking 

C. Authenticating 

D. Bonding 

Answer: B 


Q178. A customer wants to keep cost to a minimum and has only ordered a single static IP address from the ISP. Which of the following must be configured on the router to allow for all the computers to share the same public IP address? 

A. VLANs 

B. PoE 

C. PAT 

D. VPN 

Answer: C 


Q179. Which of the following commands displays the routing table on a server or workstation? 

A. nbtstat 

B. route 

C. traceroute 

D. nmap 

Answer: B 


Q180. A technician wants to separate networks on a switch. Which of the following should be configured to allow this? 

A. VLAN 

B. Trunking 

C. Spanning tree 

D. Traffic filtering 

Answer: A 



see more N10-005 dumps