vcp5-dcv online training (61 to 70)

Exam Code: VCP5-DCV (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: VMware Certified Professional 5 – Data Center Virtualization (VCP5-DCV) Exam
Certification Provider: VMware
Free Today! Guaranteed Training- Pass VCP5-DCV Exam.

2016 May VCP5-DCV Study Guide Questions:

Q61. Which three tasks can be selected from the home page of an ESXi 5.x host? (Choose three.) 

A. Browse objects managed by the host 

B. Browse NFS mounts for this host 

C. Download VMware vCenter or the vSphere client from vmware.com 

D. Shutdown or restart the host 

E. Download the PowerCLI installer 

Answer: ABC 


Q62. An administrator is investigating a report of slow disk performance. Where is the most efficient place for the administrator to check? 

A. The performance tab of the vApp. 

B. The performance tab of the virtual machine. 

C. The performance tab of the vApp resource pool. 

D. The performance tab of the cluster. 

Answer: B 


Q63. Which three features can be used in combination with network-attached storage (NAS)? (Choose three.) 

A. Datastores up to 64TB 

B. virtual-mode RDMs 

C. N-Port ID Virtualization 

D. Storage I/O control 

E. VMware Storage DRS 

Answer: ADE 


VCP5-DCV  free practice exam

Renewal vcp5-dcv price:

Q64. Click the Exhibit button. 


An administrator has received reports of poor network performance with a virtual machine. 

Which task will improve the network performance of this virtual machine? 

A. Adjust shares for the virtual NIC on the virtual machine. 

B. Traffic-shape this virtual machine. 

C. Move the virtual machine to another virtual switch. 

D. Add a CPU to the virtual machine. 

Answer: C 


Q65. What are two network load-balancing policies for a vSphere Distributed Switch? (Choose two.) 

A. Route based on source MAC hash 

B. Route using physical NIC load 

C. Route based on the destination virtual port ID 

D. Route based on port IP hash 

Answer: AD 


Q66. An administrator has purchased a new 10GB Converged Network Adapter (CNA) for installation in a system that is running ESXi 5.x. The administrator has downloaded the latest driver from the hardware vendor and wants to include the driver in an image. The image profile acceptance level is set to VMwareSupported. The acceptance level of the driver is VMwareSupported. 

Which two statements are true about the inclusion of this driver in the image? (Choose two.) 

A. Support calls for the driver will be directed to the partner. 

B. The image can be built, but the driver will not be included in the image. 

C. The image can be built and the driver will be included. 

D. Support calls for the driver will be handled by VMware. 

Answer: AC 


VCP5-DCV  free practice exam

Certified vcp5-dcv exam vce:

Q67. A database administrator has requested that a virtual disk attached to a virtual machine running an I/O intensive database application be fully provisioned. The virtual disk was initially thin provisioned. Which two methods would accomplish this task? (Choose two.) 

A. Use Storage vMotion and change the disk type to Flat. 

B. Use the Inflate option in the Datastore Properties. 

C. Use Storage vMotion and change the disk type to Thick Provisioned Lazy Zeroed. 

D. Use Storage vMotion and change the disk type to Thick Provisioned Eager Zeroed. 

Answer: BD 


Q68. Assuming that VLANs are not configured, what is true about traffic from a virtual machine connected to a port group on a vSphere Standard Switch with no uplinks? 

A. The virtual switch will drop the packets if no uplink is present. 

B. Virtual machines on any vSphere Standard Switch on the same ESXi host can receive the traffic. 

C. Virtual machines in any port group on the virtual switch can monitor all of the traffic. 

D. vMotion will not migrate any Virtual machines connected to a port group on the virtual switch. 

Answer: D 


Q69. Click the Exhibit button. 


Several virtual machines residing in the Production pool are exhibiting poor performance, and a critical virtual machine in the pool appears hung. What step can be taken to increase the performance of the critical virtual machine? 

A. Increase the CPU limit on the critical virtual machine. 

B. Increase the CPU shares on the critical virtual machine. 

C. Increase the CPU reservations on the resource pool. 

D. Increase the CPU limit on the resource pool. 

Answer: D 


Q70. A virtual machine, VM21, will be migrated between two ESXi 5.x hosts, labeled ESXi01 and ESXi02. Each host has two vSphere Standard Switches (vSS), configured as follows: 

1. vSwitch0 has a portgroup labeled Management and a portgroup labeled vMotion. 

2. The Management portgroup contains a vmkernel port tagged for management traffic. 

3. The vMotion portgroup contains a vmkernel port tagged for vMotion traffic. 

4. vSwitch0 on ESXi01 has a single uplink attached to the 10.1.20.0/24 network. 

5. vSwitch0 on ESXi02 has a single uplink attached to the 10.1.20.0/24 network. 

6. Each host has a vSwitch1 with a Production portgroup used by virtual machine traffic. 

7. Each vSwitch1 has an uplink attached to the 10.1.40.0/24 network. 

What is true about migrating VM21 to the new host? 

A. vMotion would be supported in this configuration. 

B. Storage vMotion would not be supported in this configuration. 

C. vMotion would not be supported in this configuration. 

D. Storage vMotion would be supported if the storage device supports VAAI. 

Answer: A 



see more VCP5-DCV dumps