Finding Abreast of the times 117-300 dumps

Act now and download your LPI 117-300 test today! Do not waste time for the worthless LPI 117-300 tutorials. Download Abreast of the times LPI LPI Level 3 Exam 300, Senior Level Linux Certification, Mixed Environment exam with real questions and answers and begin to learn LPI 117-300 with a classic professional.

2021 Nov 117-300 exam guide

Q11. Which of the following options can be used to limit access to a share? (Select TWO correct answers)

A. untrusted users

B. write list

C. valid users

D. valid groups

E. accept list

Answer: B,C


Q12. What is true about the following share's access properties? (Choose TWO correct answers.)

[projects]

path = /data/projects 

read only = no

admin users = timo, taki, @managers

A. @managers will be resolved as a Winbind group.

B. The timo and taki users can manipulate files regardless of the file system permissions.

C. @managers will be resolved as a Unix group.

D. @managers is a builtin default Samba group.

E. The "admin users" can be applied only to print shares.

Answer: B,C


Q13. There are multiple network interfaces on a server. Which parameters must you set in smb.conf to limit which interfaces Samba will accept connections? (Choose TWO correct answers.)

A. listen interfaces

B. bind interfaces only

C. interfaces

D. listen address

Answer: B,C


Q14. CORRECT TEXT

Which command in the Samba suite provides a means of manipulating NT Quotas on Samba file shares? (Specify only the command with no arguments or options)

Answer: smbcquotas


Q15. CORRECT TEXT

When configuring an OpenLDAP server to act as a proxy to a Microsoft Active Directory server, what is the correct database type for this stanza of the slapd.conf file?

database ________

suffix "cn=users,dc=testcorp,dc=com" 

subordinate

rebind-as-user

uri "ldap://dc1.testcorp.com/" 

chase-referrals yes

Answer: LDAP, ldap


Most recent 117-300 exam:

Q16. In slapd.conf, what keyword will instruct slapd to not ask the client for a certificatE. 

TLSVerifyClient = ______  

A. never

B. nocert

C. none

D. unverified

Answer: A


Q17. CORRECT TEXT

Specify one of the commands that can be used to check a Samba configuration file for syntactical correctness? (Specify only the command name without any parameters or path.)

Answer: testparm, samba-tool


Q18. Which command will display the groups a user belongs to on a remote SMB server?

A. net rpc group info

B. net rpc group member

C. net rpc user info

D. smblookup member

E. smblookup user

Answer: C


Q19. Which of the following Samba VFS modules can be used to store Windows ACLs?

A. vfs_acl_proxy

B. vfs_acl_fake

C. vfs_acl_tdb

D. vfs_acl_xattr

E. vfs_acl_ramdisc

Answer: C,D


Q20. Which command with Samba 3 would be used to search for all available workgroups/domains and NetBIOS names?

A. nmblookup

B. findsmb

C. smbget

D. winbrowse

Answer:: B



see more 117-300 dumps