Improve 117-300: Actualtests real ebook from 41 to 50

Examcollection is the best choice for you personally to take the particular LPI LPI 117-300 certification test. LPI 117-300 research guide will help you make total use of our own 117-300 online mental faculties dumps. You can take a LPI sample test prior to you obtain it and have an quick access to free downloadable LPI LPI 117-300 certification practice dumps soon after purchase! Start right currently by while using the 117-300 test serp to look at whether as well as not youve full knowing of LPI LPI certification evaluation and can help to make right choice. You will make total preparation for the LPI 117-300 exam through taking benefit from our most up-to-date LPI LPI 117-300 certification exam.

2016 Nov 117-300 question

Q41. CORRECT TEXT

The ______ parameter in the smb.conf file will set hidden files in Linux to also be hidden in windows. (Please specify ONLY the parameter with no value assignment.)

Answer: hide dot files


Q42. Which of the following Samba 4 commands adds the user candidate to group training?

A. samba-tool user addgroup candidate training

B. samba-tool group addmembers training candidate

C. samba-tool groupadd training candidate

D. samba-tool ad group modify training add candidate

Answer: B


Q43. When upgrading a Samba 3 to a Samba 4 Active Directory domain using samba-tool domain classicupgrade, what is true? (Select THREE correct answers.)

A. All machines have to re-join the new domain.

B. The profiles of the users remain unchanged.

C. Samba configures its internal NTP server to synchronize the systems clocks of all domain members.

D. The user accounts and machine accounts are migrated into the new database.

E. A basic set of DNS records required for AD operation is provisioned.

Answer: B,D,E


Q44. Which of the following commands are required to join an Active Directory Domain? (Select TWO correct answers)

A. kinit

B. wbinfo -u

C. net ads join

D. winbind join domain

Answer: A,C


Q45. Which commands will delete the user account joeuser from a Samba server? (Select TWO correct answers.)

A. smbadduser -d joeuser

B. smbdeluser joeuser

C. smbpasswd -x joeuser

D. pdbedit -r joeuser

E. pdbedit -x joeuser

Answer: C,E


Replace 117-300 download:

Q46. CORRECT TEXT

Sending a message of type _____ to a Samba daemon using smbcontrol changes the daemon's debug level. (Only specify the name of the message type without command or options)

Answer: debug


Q47. CORRECT TEXT

The ______ command, included with OpenLDAP, will generate password hashes suitable for use in slapd.conf. (Enter the command with no options or parameters)

Answer: slappasswd


Q48. CORRECT TEXT

By specifying the _____ option in smb.conf and assigning it an appropriate value, Samba will create Machine Trust Accounts automatically when the client joins the domain.

Answer: add machine script


Q49. Which of the following are true for CIFS? (Choose TWO correct answers.)

A. Filenames can be in any character set.

B. Filenames can have a maximum length of 127 characters.

C. Unlike SMB, CIFS is not optimized for slow network connections.

D. Opportunistic Locks are supported.

Answer: A,D


Q50. Which commands can be used to terminate all running instances of smbd?

A. smbcontrol smbd shutdown

B. smbcontrol nmbd shutdown

C. smbcontrol shutdown

D. smbcontrol samba shutdown

Answer:: A



see more 117-300 dumps