Finding Down to date 117-300 preparation exams

Actualtests provides each of the LPI certification exam questions and answers that happen to be written towards the high requirements of technical accuracy. Actualtests.com is the just site that offers preparation resources for each of the certification exams. Our certified professionals get rich encounter in compiling and revising the LPI LPI 117-300 exam questions. The actual corresponding answers are precise, accurate and within details. They may be not only effortlessly understandable but in addition technical and professional.

2016 Dec 117-300 exam guide

Q1. CORRECT TEXT

The command ______ is used on a Samba server to modify the SID in an existing NT profile.

Answer: profiles


Q2. What does cachesize 1000000 represent in the slapd.conf file?

A. The number of entries to be cached.

B. The size of the cache in Bytes.

C. The size of the cache in Bits.

D. The minimum cache size in Bytes.

E. The maximum cache size in Bytes.

Answer: A


Q3. Which of the following parameters is used in the database on a slave server to direct clients that want to make changes to the OpenLDAP database to the master server?

A. updatedn

B. updateserver

C. updateref

D. updateuri

Answer: C


Q4. CORRECT TEXT

In the smb.conf, what is the numeric value for the directory mask directive to ensure directories created within a share will have full permissions for all users?

Answer: 0777, 777


Q5. Which of the following are true when considering NetBIOS browsing? (Choose THREE correct answers)

A. Servers and workstations register their presence to the network.

B. One or more machines on the network collate the local announcements.

C. It is not possible to share NetBIOS name information across subnets.

D. Elections are held to determine the roles of certain servers.

E. Currently, only Microsoft Windows servers can initiate an election.

Answer: A,B,D


Improve 117-300 test preparation:

Q6. CORRECT TEXT

Which command can be used to directly query the configured winbind server? (Provide the command without any parameters or options)

Answer: wbinfo


Q7. For Samba 3 to be able to work as a PDC, some modifications are needed in its main configuration file. Select the THREE options below that show the required actions for this task.

A. The Samba server has to be a logon server. This can be configured by the domain logons directive.

B. The Samba server needs to have the logon and the account creation scripts, to properly setup the PDC environment.

C. The Samba server must be a Domain Master Browser. To configure this, the domain master directive must be set to yes.

D. The time server = yes directive needs to be configured, so Samba will behave as a WINS server and also a Time server.

E. The security = user directive must be set.

Answer: A,C,E


Q8. Beginning with Windows 2000, by default, Windows requires that passwords on your Samba server:

A. do not exceed 32 characters.

B. contain both numbers and letters.

C. are encrypted.

D. are changed every 30 days.

Answer: C


Q9. OpenLDAP can be secured by which of these options? (Select THREE correct choices)

A. TLS (Transport Layer Security)

B. ACLs (Access Control Lists)

C. HTTPS (Hypertext Transfer Protocol Secure)

D. SSL (Secure Sockets Layer)

E. OSI-L2 (OSI Layer 2 encryption)

Answer: A,B,D


Q10. To minimally configure Samba to publish event logs, the eventlogs to list must be specified in smb.conf. What is the directive in the smb.conf file to enable event logs and list which eventlogs to publish?

A. event list

B. eventlogadm

C. msevent list

D. eventlog list

E. eventlog

Answer: D



see more 117-300 dumps