[Verified] 156-315.75 Check Point testing engine 311-320 (Jun 2016)

The actual examinees that study the Examcollection Check Point 156-315.75 puts are usually good results regarding very certified professors, living an excellent existence. Examcollection continues to be committed to make your long term protected and start your Check Point 156-315.75 Check Point Certified Security Expert (CCSE) R75 Certification Exam test formulations from the latest up-to-date Examcollection tests 156-315.75 check powerplant. Your desires can come true through start your 156-315.75 vce for Check Point Certified Security Expert (CCSE) R75 Certification Exam test by means of Examcollection Check Point research guides only. Youll not capable of stand out your talent within the very first endeavor regarding 156-315.75 check if you utilize any some other walkway compared to Check Point. Check Point Check Point 156-315.75 pdf will give you splendour and make you enough confident in all of your existence.

2016 Jun 156-315.75 practice exam

Q311. What is the router command to save your OSPF configuration? 

A. save memory 

B. write config 

C. save 

D. write mem 

Answer: D 


Q312. You want to upgrade an NG with Application Intelligence R55 Security Gateway running on SecurePlatform to VPN-1 NGX R65 via SmartUpdate. Which package(s) is(are) needed in the Repository prior to upgrade? 

A. SecurePlatform NGX R65 package 

B. VPN-1 Power/UTM NGX R65 package 

C. SecurePlatform and VPN-1 Power/UTM NGX R65 packages 

D. SVN Foundation and VPN-1 Power/UTM packages 

Answer: A 


Q313. Check Point recommends deploying SSL VPN: 

A. In parallel to the firewall 

B. In a DMZ 

C. In front of the firewall with a LAN connection 

D. On the Primary cluster member 

Answer: C 


Q314. The TotallyCoolSecurity Company has a large security staff. Bob configured a new IPS Chicago_Profile for fw-chicago using Detect mode. After reviewing logs, Matt noticed that fw-Chicago is not detecting any of the IPS protections that Bob had previously setup. Analyze the output below and determine how Matt can correct the problem. 

A. Matt should assign the fw-chicago Security Gateway to the Chicago_Profile. 

B. Matt should change the Chicago_Profile to use Protect mode because Detect mode will not work. 

C. Matt should re-create the Chicago_Profile and select Activate protections manually instead of per the IPS Policy. 

D. Matt should activate the Chicago_Profile as it is currently not activated. 

Answer: A 


Q315. The SmartEvent Correlation Unit: 

A. adds events to the events database. 

B. displaya the received events. 

C. looks for patterns according to the installed Event Policy. 

D. assigns a severity level to an event. 

Answer: C 


156-315.75 exam question

Up to date 156-315.75 download:

Q316. When migrating the SmartEvent data base from one server to another, the first step is to back up the files on the original server. Which of the following commands should you run to back up the SmartEvent data base? 

A. migrate export 

B. snapshot 

C. backup 

D. eva_db_backup 

Answer: D 


Q317. Which of the following is an example of the hash function? 

A. DES and CBC 

B. DAC and MAC 

C. SHA and 3DES 

D. MD5 and SHA-1 

Answer: D 


Q318. Which network port does PPTP use for communication? 

A. 1723/tcp 

B. 1723/udp 

C. 25/udp 

D. 25/tco 

Answer: A 


Q319. A Zero Downtime Upgrade of a cluster: 

A. Upgrades all cluster members except one at the same time. 

B. Is only supported in major releases (R70 to R71, R71 to R75). 

C. Treats each individual cluster member as an individual gateway. 

D. Is not a valid upgrade method in R75. 

Answer: A 


Q320. Which command provides cluster upgrade status? 

A. cphaprob status 

B. cphaprob ldstat 

C. cphaprob fcustat 

D. cphaprob tablestat 

Answer: C 



see more 156-315.75 dumps