Tips for 220-802 cheat sheet

We produce the analyze engine to help you throughout passing the CompTIA CompTIA exam. Every one of the CompTIA exam answers can make anyone reply the questions together with full confidence. All of us promise to offer anyone passing guarantee together with the detailed answers in the CompTIA 220-802 actual analyze. Exambible?¡¥s CompTIA 220-802 exam questions and answers remain throughout vogue in that we all keep each of the studying materials up-to-date, exact and reliable in daily utilize.

2016 Sep actualtests 220-802:

Q321. - (Topic 5) 

A user has recently purchased and installed a new top of the line video card for playing games on Windows 7. However, during game play the images are blurred and artifacts appear. Once the user returns to the Windows desktop, everything returns to normal. Which of the following could be the problem? (Select TWO). 

A. The video card requires an adapter to output to the monitor 

B. User Access Control is preventing the game from functioning 

C. The video card requires a driver update 

D. The game is not compatible with Windows 7 

E. The graphics card is faulty and should be replaced 

F. The IRQ channel must be appropriately set for the video card 

Answer: C,E 


Q322. - (Topic 4) 

A user states their Windows XP desktop PC fails to boot to the Windows logo. Which of the following tools could a technician use to help diagnose if there is a pre-boot failure? 

A. Multimeter 

B. POST card 

C. Power supply tester 

D. BIOS flash 

Answer: B 

Explanation: http://en.wikipedia.org/wiki/POST_card 


Q323. - (Topic 3) 

A user has not received any new emails on their smartphone in the last two days. The user is able to access the Internet without any problems. Which of the following should the user do FIRST? 

A. Restart the smartphone 

B. Reconfigure the smartphone email account 

C. Resynchronize the smart phone 

D. Update the operating system 

Answer: A 

Explanation: 

The first step in troubleshooting a smartphone is to restart it so that the hardware can restart all the primary functions. 


Q324. - (Topic 5) 

Which of the following is the BEST example of social engineering? 

A. Impersonation 

B. Key logger 

C. Virus 

D. Malicious cookie 

Answer: A 


Q325. - (Topic 4) 

Ann recently upgraded a computer from Windows XP to Windows 7, but one of her applications does not work now. Which of the following should be done FIRST? 

A. Set the application to run in XP compatibility mode 

B. Reinstall Windows XP 

C. Configure a dual boot with XP and 7 

D. Install the application in XP mode 

Answer: A 

Explanation: http://arstechnica.com/information-technology/2010/01/windows-xp-mode/ 


220-802 dumps

Renewal a+ 220-802 dumps:

Q326. - (Topic 5) 

A user reports that they are unable to use their DVD-ROM drive in their Windows 7 desktop PC. Which of the following could be a possible cause to this problem? 

A. Media Player is not installed 

B. DVD drivers need to be updated 

C. DVD drive is not set to boot in BIOS 

D. SATA port is not on in BIOS 

Answer: D 


Q327. - (Topic 1) 

A technician would like to dispose of a hard drive that is no longer needed. According to company policy, all contents on the disk should be deleted before disposal. Which of the following OS command line tools should be used? 

A. CHKDSK 

B. DEL 

C. SCANDSK 

D. FORMAT 

Answer: D 

Explanation: http://www.computerhope.com/formathl.htm 


Q328. - (Topic 5) 

A user states that they have noticed longer wait times when opening applications. Which of the following should the technician perform in order to BEST resolve this issue? 

A. Remove all startup entries 

B. Perform a chkdsk /x command 

C. Defragment the hard drive 

D. Convert the drive from FAT32 to NTFS 

Answer: C 


Q329. - (Topic 5) 

A SOHO would like to limit usage of their wireless network to two computers. Which of the 

following would be the EASIEST way for a technician to accomplish this? 

A. Assign static IP addresses 

B. Change the signal strength 

C. Disable unused ports on the router 

D. Enable MAC filtering 

Answer: D 


Q330. - (Topic 3) 

Which of the following features allows for easier navigation of long lists on a tablet device? 

A. Pinch-zoom 

B. Multitouch 

C. Scrollbars 

D. Touch flow 

Answer: D 

Explanation: http://gigaom.com/2010/03/08/touchscreen-tablets/ 



see more 220-802 dumps