cisco ccna 200-120 [Jun 2016]

Exam Code: 200-120 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 200-120 Exam.

2016 Jun 200-120 Study Guide Questions:

Q191. - (Topic 9) 

Which three characteristics are representative of a link-state routing protocol? (Choose three.) 

A. provides common view of entire topology 

B. exchanges routing tables with neighbors 

C. calculates shortest path 

D. utilizes event-triggered updates 

E. utilizes frequent periodic updates 

Answer: A,C,D 


Q192. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

A technician has installed SwitchB and needs to configure it for remote access from the management workstation connected to SwitchA. Which set of commands is required to accomplish this task? 

A. SwitchB(config)# interface FastEthernet 0/1 SwitchB(config-if)# ip address 192.168.8.252 255.255.255.0 SwitchB(config-if)# no shutdown 

B. SwitchB(config)# interface vlan 1 SwitchB(config-if)# ip address 192.168.8.252 255.255.255.0 SwitchB(config-if)# ip default-gateway 192.168.8.254 255.255.255.0 SwitchB(config-if)# no shutdown 

C. SwitchB(config)# ip default-gateway 192.168.8.254 SwitchB(config)# interface vlan 1 SwitchB(config-if)# ip address 192.168.8.252 255.255.255.0 SwitchB(config-if)# no shutdown 

D. SwitchB(config)# ip default-network 192.168.8.254 SwitchB(config)# interface vlan 1 SwitchB(config-if)# ip address 192.168.8.252 255.255.255.0 SwitchB(config-if)# no shutdown 

E. SwitchB(config)# ip route 192.168.8.254 255.255.255.0 SwitchB(config)# interface FastEthernet 0/1 SwitchB(config-if)# ip address 192.168.8.252 255.255.255.0 SwitchB(config-if)# no shutdown 

Answer: C 


Q193. - (Topic 7) 

Scenario 

Refer to the topology. Your company has connected the routers R1. R2. and R3 with serial 

links. R2 and R3 are connected to the switches SW1 and SW2, respectively. SW1 and 

SW2 are also connected to the routers R4 and R5. 

The EIGRP routing protocol is configured. 

You are required to troubleshoot and resolve the EIGRP issues between the various 

routers. 

Use the appropriate show commands to troubleshoot the issues. 

Why are the pings failing? 

A. The network statement is missing on R5. 

B. The loopback interface is shut down on R5. 

C. The network statement is missing on R1. 

D. The IP address that is configured on the Lo1 interface on R5 is incorrect. 

Answer: C 


200-120  actual exam

Improve cisco exam 200-120:

Q194. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

The technician wants to upload a new IOS in the router while keeping the existing IOS. What is the maximum size of an IOS file that could be loaded if the original IOS is also kept in flash? 

A. 3 MB 

B. 4 MB 

C. 5 MB 

D. 7 MB 

E. 8 MB 

Answer: B 


Q195. - (Topic 9) 

What is the purpose of the POST operation on a router? 

A. determine whether additional hardware has been added 

B. locate an IOS image for booting 

C. enable a TFTP server 

D. set the configuration register 

Answer: A 


Q196. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

Which two statements are true of the interfaces on Switch1? (Choose two.) 

A. Multiple devices are connected directly to FastEthernet0/1. 

B. A hub is connected directly to FastEthernet0/5. 

C. FastEthernet0/1 is connected to a host with multiple network interface cards. 

D. FastEthernet0/5 has statically assigned MAC addresses. 

E. FastEthernet0/1 is configured as a trunk link. 

F. Interface FastEthernet0/2 has been disabled. 

Answer: B,E 


200-120  actual exam

Refined ccna lab manual 200-120:

Q197. - (Topic 5) 

Refer to the exhibit. 

Which rule does the DHCP server use when there is an IP address conflict? 

A. The address is removed from the pool until the conflict is resolved. 

B. The address remains in the pool until the conflict is resolved. 

C. Only the IP detected by Gratuitous ARP is removed from the pool. 

D. Only the IP detected by Ping is removed from the pool. 

E. The IP will be shown, even after the conflict is resolved. 

Answer: A 


Q198. - (Topic 3) 

Which IPv6 address is valid? 

A. 2001:0db8:0000:130F:0000:0000:08GC:140B 

B. 2001:0db8:0:130H::87C:140B 

C. 2031::130F::9C0:876A:130B 

D. 2031:0:130F::9C0:876A:130B 

Answer: D 


Q199. - (Topic 2) 

Refer to the exhibit. 

Why has this switch not been elected the root bridge for VLAN1? 

A. It has more than one interface that is connected to the root network segment. 

B. It is running RSTP while the elected root bridge is running 802.1d spanning tree. 

C. It has a higher MAC address than the elected root bridge. 

D. It has a higher bridge ID than the elected root bridge. 

Answer: D 


Q200. - (Topic 2) 

Which two benefits are provided by creating VLANs? (Choose two.) 

A. added security 

B. dedicated bandwidth 

C. provides segmentation 

D. allows switches to route traffic between subinterfaces 

E. contains collisions 

Answer: A,C 



see more 200-120 dumps