How to win with ccna dumps for 200-120

Cause all that matters here is passing the Cisco 200-120 exam. Cause all that you need is a high score of 200-120 CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803) exam. The only one thing you need to do is downloading Actualtests 200-120 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Sep cisco ccna 200-120:

Q21. - (Topic 3) 

What is the first 24 bits in a MAC address called? 

A. NIC 

B. BIA 

C. OUI 

D. VAI 

Answer: C 


Q22. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

The company uses EIGRP as the routing protocol. What path will packets take from a host on the 192.168.10.192/26 network to a host on the LAN attached to router R1? 

A. The path of the packets will be R3 to R2 to R1. 

B. The path of the packets will be R3 to R1 to R2. 

C. The path of the packets will be both R3 to R2 to R1 AND R3 to R1. 

D. The path of the packets will be R3 to R1. 

Answer: D 


Q23. - (Topic 9) 

Which two statements about IPv6 router advertisement messages are true? (Choose two.) 

A. They use ICMPv6 type 134. 

B. The advertised prefix length must be 64 bits. 

C. The advertised prefix length must be 48 bits. 

D. They are sourced from the configured IPv6 interface address. 

E. Their destination is always the link-local address of the neighboring node. 

Answer: A,B 


Q24. - (Topic 3) 

Refer to the exhibit. 

A network administrator is adding two new hosts to SwitchA. Which three values could be used for the configuration of these hosts? (Choose three.) 

A. host A IP address: 192.168.1.79 

B. host A IP address: 192.168.1.64 

C. host A default gateway: 192.168.1.78 

D. host B IP address: 192.168.1.128 

E. host B default gateway: 192.168.1.129 

F. host B IP address: 192.168.1.190 

Answer: A,C,F 


Q25. - (Topic 9) 

Which three statements about IPv6 prefixes are true? (Choose three.) 

A. FF00:/8 is used for IPv6 multicast. 

B. FE80::/10 is used for link-local unicast. 

C. FC00::/7 is used in private networks. 

D. 2001::1/127 is used for loopback addresses. 

E. FE80::/8 is used for link-local unicast. 

F. FEC0::/10 is used for IPv6 broadcast. 

Answer: A,B,C 


200-120 free exam

Renew ccna pdf 200-120:

Q26. - (Topic 2) 

Which three statements about RSTP are true? (Choose three.) 

A. RSTP significantly reduces topology reconverging time after a link failure. 

B. RSTP expands the STP port roles by adding the alternate and backup roles. 

C. RSTP port states are blocking, discarding, learning, or forwarding. 

D. RSTP provides a faster transition to the forwarding state on point-to-point links than STP does. 

E. RSTP also uses the STP proposal-agreement sequence. 

F. RSTP uses the same timer-based process as STP on point-to-point links. 

Answer: A,B,D 


Q27. - (Topic 7) 

What are three factors a network administrator must consider before implementing Netflow 

in the network? (Choose three.) 

A. CPU utilization 

B. where Netflow data will be sent 

C. number of devices exporting Netflow data 

D. port availability 

E. SNMP version 

F. WAN encapsulation 

Answer: A,B,C 


Q28. - (Topic 2) 

In a switched environment, what does the IEEE 802.1Q standard describe? 

A. the operation of VTP 

B. a method of VLAN trunking 

C. an approach to wireless LAN communication 

D. the process for root bridge selection 

E. VLAN pruning 

Answer: B 


Q29. - (Topic 4) 

Refer to the exhibit. 

The Lakeside Company has the internetwork in the exhibit. The administrator would like to reduce the size of the routing table on the Central router. Which partial routing table entry in the Central router represents a route summary that represents the LANs in Phoenix but no additional subnets? 

A. 10.0.0.0/22 is subnetted, 1 subnets D 10.0.0.0 [90/20514560] via 10.2.0.2, 6w0d, Serial0/1 

B. 10.0.0.0/28 is subnetted, 1 subnets D 10.2.0.0 [90/20514560] via 10.2.0.2, 6w0d, Serial0/1 

C. 10.0.0.0/30 is subnetted, 1 subnets D 10.2.2.0 [90/20514560] via 10.2.0.2, 6w0d, Serial0/1 

D. 10.0.0.0/22 is subnetted, 1 subnets D 10.4.0.0 [90/20514560] via 10.2.0.2, 6w0d, Serial0/1 

E. 10.0.0.0/28 is subnetted, 1 subnets D 10.4.4.0 [90/20514560] via 10.2.0.2, 6w0d, Serial0/1 

F. 10.0.0.0/30 is subnetted, 1 subnets D 10.4.4.4 [90/20514560] via 10.2.0.2, 6w0d, Serial0/1 

Answer: D 


Q30. - (Topic 8) 

Which PPP subprotocol negotiates authentication options? 

A. NCP 

B. ISDN 

C. SLIP 

D. LCP 

E. DLCI 

Answer: D 



see more 200-120 dumps