May 2016 updated: ccna 200-120

Exam Code: 200-120 (Practice Exam Latest Test Questions VCE PDF)
Exam Name: CCNA Cisco Certified Network Associate CCNA (803)
Certification Provider: Cisco
Free Today! Guaranteed Training- Pass 200-120 Exam.

2016 May 200-120 Study Guide Questions:

Q101. - (Topic 8) 

The output of the show frame-relay pvc command shows "PVC STATUS = INACTIVE". What does this mean? 

A. The PVC is configured correctly and is operating normally, but no data packets have been detected for more than five minutes. 

B. The PVC is configured correctly, is operating normally, and is no longer actively seeking the address of the remote router. 

C. The PVC is configured correctly, is operating normally, and is waiting for interesting traffic to trigger a call to the remote router. 

D. The PVC is configured correctly on the local switch, but there is a problem on the remote end of the PVC. 

E. The PVC is not configured on the local switch. 

Answer: D 


Q102. - (Topic 9) 

Which two features can dynamically assign IPv6 addresses? (Choose two.) 

A. IPv6 stateless autoconfiguration 

B. DHCP 

C. NHRP 

D. IPv6 stateful autoconfiguration 

E. ISATAP tunneling 

Answer: A,B 


Q103. - (Topic 7) 

What command visualizes the general NetFlow data on the command line? 

A. show ip flow export 

B. show ip flow top-talkers 

C. show ip cache flow 

D. show mls sampling 

E. show mls netflow ip 

Answer: C 


200-120  study guide

Updated 200-120 pdf:

Q104. - (Topic 3) 

Which two of these statements are true of IPv6 address representation? (Choose two.) 

A. There are four types of IPv6 addresses: unicast, multicast, anycast, and broadcast. 

B. A single interface may be assigned multiple IPv6 addresses of any type. 

C. Every IPv6 interface contains at least one loopback address. 

D. The first 64 bits represent the dynamically created interface ID. 

E. Leading zeros in an IPv6 16 bit hexadecimal field are mandatory. 

Answer: B,C 


Q105. DRAG DROP - (Topic 1) 

Answer: 


Q106. - (Topic 4) 

Which two are advantages of static routing when compared to dynamic routing? (Choose two.) 

A. Configuration complexity decreases as network size increases. 

B. Security increases because only the network administrator may change the routing table. 

C. Route summarization is computed automatically by the router. 

D. Routing tables adapt automatically to topology changes. 

E. An efficient algorithm is used to build routing tables, using automatic updates. 

F. Routing updates are automatically sent to neighbors. 

G. Routing traffic load is reduced when used in stub network links. 

Answer: B,G 


200-120  study guide

Tested cisco ccna routing and switching 200-120 pdf:

Q107. - (Topic 9) 

Which command can you use to set the hostname on a switch? 

A. switch-mdf-c1(config)#hostname switch-mdf1 

B. switch-mdf-c1>hostname switch-mdf1 

C. switch-mdf-c1#hostname switch-mdf1 

D. switch-mdf-c1(config-if)#hostname switch-mdf1 

Answer: A 


Q108. - (Topic 4) 

On a corporate network, hosts on the same VLAN can communicate with each other, but they are unable to communicate with hosts on different VLANs. What is needed to allow communication between the VLANs? 

A. a router with subinterfaces configured on the physical interface that is connected to the switch 

B. a router with an IP address on the physical interface connected to the switch 

C. a switch with an access link that is configured between the switches 

D. a switch with a trunk link that is configured between the switches 

Answer: A 


Q109. - (Topic 5) 

A network administrator enters the following command on a router: logging trap 3. What are three message types that will be sent to the Syslog server? (Choose three.) 

A. informational 

B. emergency 

C. warning 

D. critical 

E. debug 

F. error 

Answer: B,D,F 


Q110. DRAG DROP - (Topic 7) 

Answer: 



see more 200-120 dumps