Where to find comptia it fundamentals study guide exam fc0-u51

By using Pass4sure FC0-U51 places, you can get a great result basically that make you complete CompTIA check. In addition, if you unsuccessful in the FC0-U51 test the first time of employing our goods, almost all funds you pay is going to be return. You simply need to send the FC0-U51 report transcript since the pdf file to all of us. After verifying your details, we are going to return the amount of money and return it for your consideration as quickly as possible.

2016 Jun comptia it fundamentals fc0-u51 pdf:

Q121. - (Topic 2) 

Which of the following functions can transfer a file between folders and deletes it from the original folder? 

A. Edit 

B. Move 

C. Copy 

D. Paste 

Answer: B 


Q122. - (Topic 1) 

Which of the following is required to have a multimedia conversation with someone across the Internet? (Select THREE). 

A. Network connection 

B. Microphone 

C. Modem 

D. Firewall 

E. Webcam 

F. Cable connection 

G. Wired NIC 

Answer: A,B,E 


Q123. - (Topic 3) 

Which of the following are touch screen technologies? 

Each correct answer represents a complete solution. Choose all that apply. 

A. Surface Wave 

B. Resistive 

C. Transitive 

D. Capacitive 

Answer: A,B,D 

Explanation: 

Touch screen is a computer display screen that is sensitive to human touch. It allows a user to interact with a computer by touching the icons or graphical buttons on the monitor screen. It is a system that is designed to help users who have difficulty in using mouse or keyboard and is used with information kiosks, computer-based training devices etc. A touch screen panel is attached externally to the monitor that is connected to a serial or Universal Serial Bus (USB) port on a computer. Nowadays, monitors are also available with built-in touch screen technology. There are three types of touch screen technologies: 1.Resistive 2.Capacitive 3.Surface Wave Answer option C is incorrect. There is no such touch screen technology as Transitive. 

Reference: "http://en.wikipedia.org/wiki/Touchscreen" 


Q124. - (Topic 1) 

A user had to replace the hard drive in a computer. The user would like to install the games that came with the computer but were not installed as part of the initial OS setup wizard. The user can install the games by performing which of the following? 

A. Schedule automatic updates. 

B. Enable installed OS features. 

C. Update hardware drivers. 

D. Reinstall productivity applications. 

Answer: B 


Q125. - (Topic 3) 

Which of the following statements about Bluetooth are true? 

Each correct answer represents a complete solution. Choose two. 

A. It forms a network whenever two Bluetooth devices come within a range of ten meters. 

B. It has a maximum transmission range of 200 meters. 

C. It does not require a line-of-sight connection between devices. 

D. It requires a line-of-sight connection between devices. 

Answer: A,C 

Explanation: 

Bluetooth is a standard for very low powered and short-range radio connections. As a radio technology, it does not require a line-of-sight connection as an infrared connection does. Bluetooth is used to link Personal Digital Assistant (PDA), mobile phones, and laptops, and provides them with Internet access via hot spots. It uses the 2.4 Ghz spectrums with a data transfer rate of about 1 Mbps. Bluetooth networks are not permanent as compared to other networks where a central communication point is needed such as a hub or a router. A Bluetooth network can be formed when two Bluetooth devices are within a range of ten meters, enabling them to communicate directly with each other. This dynamically created network is known as a piconet. A Bluetooth-enabled device can support up to seven other Bluetooth devices in a master-slave relationship; the first Bluetooth device is the master, and all the other devices are slaves that communicate with the master in one piconet. The maximum transmission range of Bluetooth is around 10 meters. Answer option D is incorrect. The infrared devices require a line-of-sight connection between devices. 

Answer option B is incorrect. The maximum transmission range of Bluetooth is around 10 meters. 

Reference: "http://www.bluetooth.com/bluetooth/" 


FC0-U51 free exam

Update comptia fc0-u51:

Q126. - (Topic 1) 

Which of the following extensions identifies a video file? 

A. .msi 

B. .tar 

C. .img 

D. .mp4 

Answer: D 


Q127. - (Topic 2) 

Which of the following items require ESD precautions? 

A. Upgrading to a new touch screen monitor 

B. Adding a micro SD card to a smartphone 

C. Installing an compact flash card into a laptop 

D. Replacing RAM in a personal computer 

Answer: D 


Q128. - (Topic 1) 

A technician wants to minimize the risk of having third parties track previously visited web pages. Which of the following should be performed in the Internet browser’s settings? (Select TWO). 

A. Select form data 

B. Disable location services 

C. Remove cookies 

D. Clear history 

E. Change passwords 

Answer: C,D 


Q129. - (Topic 1) 

A user, Ann, is experiencing slow browsing on a website she frequently visits that displays constant pop-up ads. Which of the following is the MOST likely cause? 

A. The browser is incompatible with the website 

B. The workstation has been infected with malware 

C. The website is not secured by SSL 

D. The certificate of the website has expired 

Answer: B 


Q130. - (Topic 2) 

Which of the following commands is used to view the contents of a file? 

A. Save 

B. Open 

C. Copy 

D. Move 

Answer: B 



see more FC0-U51 dumps