May 2016 updated: comptia it fundamentals fc0-u51 pdf

Practical of FC0-U51 exam question materials and free samples for CompTIA certification for IT professionals, Real Success Guaranteed with Updated FC0-U51 pdf dumps vce Materials. 100% PASS CompTIA IT Fundamentals exam Today!

2016 May FC0-U51 Study Guide Questions:

Q111. - (Topic 1) 

When operating under optimal network conditions, which of the following has the HIGHEST reliability? 

A. Bluetooth 

B. Wired 

C. Cellular 

D. WiFi 

Answer: B 


Q112. - (Topic 2) 

Which of the following should be done to reduce physical safety hazards around a newly installed computer? 

A. Verify all connections are seated properly. 

B. Avoid placing other computers nearby. 

C. Bundle loose cables with zip ties or Velcro straps. 

D. Attach all peripherals to the computer. 

Answer: C 


Q113. - (Topic 1) 

A user receives an email formatted to appear as if the bank sent it. The email explains that the user must confirm the name, address, and social security number listed on the bank account. Which of the following BEST describes the security threat taking place? 

A. Shoulder surfing 

B. Social engineering 

C. Spam 

D. Phishing 

Answer: D 


FC0-U51  exam question

Improved comptia it fundamentals study guide exam fc0-u51:

Q114. - (Topic 1) 

A technician is configuring a wireless router for a small office and the business owner would like the wireless network to be secured using the strongest encryption possible. Which of the following should the technician choose? 

A. WPA2 

B. WAP 

C. WPA 

D. WEP 

Answer: A 


Q115. - (Topic 2) 

Which of the following is considered an open-source operating system? 

A. Windows 

B. Chrome OS 

C. Mac OS X 

D. Linux 

Answer: D 


Q116. - (Topic 2) 

Which of the following is used with a touch screen to increase accuracy? 

A. Touchpad 

B. Stylus pen 

C. Joystick 

D. Trackball 

Answer: B 


FC0-U51  exam question

Accurate comptia it fundamentals fc0-u51:

Q117. - (Topic 1) 

When setting up a new device, there are multiple features available that will never be used. Which of the following should the user do to make the new device more secure? 

A. Make all users administrators. 

B. Remove or disable the unnecessary features. 

C. Install a password manager on the device. 

D. Make all users guests. 

Answer: B 


Q118. - (Topic 2) 

Which of the following are reasons to verify backups? (Select TWO). 

A. To create a system image for easy restore 

B. To confirm all selected data was backed up 

C. To diagnose any backup media hardware failure 

D. To determine if backup software needs to be patched 

E. To ensure files can be restored 

Answer: B,E 


Q119. - (Topic 1) 

After initial OS and application installation on a laptop, an application warns that it will only 

work 24 more times. Which of the following should be done NEXT? 

A. The application has to be registered to the user. 

B. The application must be upgraded to a 64-bit version. 

C. The application must be activated. 

D. The application needs to be reinstalled. 

Answer: C 


Q120. - (Topic 1) 

Which of the following components provides the FASTEST medium for hosting and storing an operating system? 

A. Blu-Ray disc 

B. 7200RPM HDD 

C. SSD 

D. DVD-RW 

Answer: C 



see more FC0-U51 dumps