Up to the minute HP0-S42: Examcollection real practice from 1 to 10

Cause all that matters here is passing the HP HP0-S42 exam. Cause all that you need is a high score of HP0-S42 Architecting HP Server Solutions exam. The only one thing you need to do is downloading Examcollection HP0-S42 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Oct HP0-S42 practice exam

Q1. You are working on an infrastructure project for a multisite company. The customer recently experienced downtime at the central site and is considering a disaster recovery plan for key business systems that need to be running in a 30 minute window. 

The customer does not like sharing equipment among departments, because of concerns about the security of sensitive company information. 

Which option best fits these requirements? 

A. Outsource processing in a virtualized infrastructure. 

B. Virtualize key business systems on one server at the remote site. 

C. Duplicate servers for key business systems at the remote site. 

D. Back up key business systems daily to be restored as needed at the remote site. 

Answer: C 


Q2. Which companies produce independent third-party whitepapers and analysis showing HP and competing vendors’ solution? (Select two) 

A. IDC 

B. TPC 

C. Gartner 

D. SPEC 

E. HP 

Answer: A,C 


Q3. Which standards can be implemented in a data center to help reduce carbon foot print? 

A. ISO 9001 

B. ASHRAE Level 3 

C. IEEE 802.11 

D. OSHA 3075 

Answer: D 


Q4. A customer bought 30 ProLiant DL360p Gen9 with 750 watt Platinum Power Supplies. Due to space restrictions, this configuration needs to be installed in the smallest possible footprint. The maximum estimated heatload will be 22.5KW. The data center is designated for a maximum load of 8 KW per rack. 

What is the best solution? 

A. Use an HP 10642 G2 Rack with Top Exhaust Rack option 

B. Use an HP 10842 G2 Rack with Rack Root Mount Fan option 

C. Use an HP 10647 G2 Rack with Rack Airflow Optimization Kit Option 

D. Use an HP Modular Cooling System G2 

Answer: A 

Explanation: Explanation/Reference: The HP Modular Cooling System G2 is the next generation self-cooled rack for high density deployments in the datacenter. HP's new Bi-Directional cooling technology makes possible the simultaneous cooling of two racks with a single MCS G2 unit. The MCS G2 racks can cool up to 17.5kW per rack when cooling two racks or up to 35kW when cooling a single rack 


Q5. A customer needs to manage and maintain the operation of a large hyperscale cluster of a SL based servers. The customer needs to run a set of operating system commands and execute them from within the operating system on all the SL servers. Which method should the customer use? 

A. Execute the commands from the Cluster Management Utility on all of the servers 

B. Create a script and use the RESTful interface tool to execute the commands on all of the servers 

C. Boot HP SUM on one SL node and use iLO federation to execute the commands on all of the servers 

D. Use HP SUM CLI online from within the SL operating system and execute the commands by using multicast 

Answer: B 


HP0-S42 practice exam

Up to the immediate present HP0-S42 actual test:

Q6. Which tool is used to size a UPS for a given Gen9 Server solution? 

A. HP Power Calculator 

B. HP Systems Selling Guide 

C. HP Power Advisor 

D. HP Rack and Power Sizer 

Answer: C 


Q7. What is a key benefit of an HP Converged Infrastructure solution? 

A. improves the performance of overlay networks 

B. unifies management tools, policies, and processes 

C. increases IOPs on storage devices 

D. encourages development of RESTful applications 

Answer: B 

Reference: 

ftp://ftp.hp.com/pub/c-products/solutions/Converged-Infrastructure-Overview-White-Paper-4AA0-4829ENW.lowres.pdf 


Q8. A customer has a Microsoft SQL environment that is recourse intensive. The SQL databases reside on SMB3.0 file shares on a separate pool of servers. The customer needs to improve IO performance and ensure that network latency is kept to a minimum while not affecting CPU use. Which technology should you recommend? 

A. Remote Dynamic Memory Access (RDMA) over Converged Ethernet (RoCE) 

B. FlexibleLOM sockets with 10Gb uplinks 

C. Virtual Extensible LAN (VXLAN) over layer 2 networks 

D. TCP Offload HBA over 10 Gb ISCSI 

Answer: C 


Q9. A customer has five c7000 enclosures with virtual Connect and needs to move profiles between any enclosure in the environment. Which configuration allows the customer to perform this action? 

A. All enclosures added into a single virtual Connect Domain Group without any stacking cables. 

B. All enclosures connected using stacking cables and configured a single Virtual Connect domain. 

C. All enclosures connected to the same switch and configured as a single Virtual Connect domain. 

D. All enclosures in a single domain with a Virtual Connect Enterprise Manager license 

Answer: B 

Reference: http://h20000.www2.hp.com/bc/docs/support/SupportManual/c03154250/c03154250.pdf (multi-enclosure stacking, see first paragraph and 4th bulleted point) 


Q10. You customer requires a highly available storage solution that supports synchronous replication, iSCSI, and Fiber Channel, in addition to the automatic tiering of data across storage tiers. Which HP storage solution best satisfies this customer’s needs? 

A. HP P6000 Storage System 

B. HP P1000 3PAR Storage System 

C. HP P2000 MSA Storage System 

D. HP P4000 LeftHand Storage System 

Answer: B 



see more HP0-S42 dumps