how to use n10-005 lead2pass

The actual examinees that study the Exambible CompTIA N10-005 dumps tend to be achievement associated with highly qualified professors, residing a great existence. Exambible has been devoted to make your long term secure and begin your CompTIA N10-005 CompTIA Network+ Certification Exam test preparations through the newest up to date Exambible assessments N10-005 test motor. Your own goals will come true simply by begin your N10-005 vce for CompTIA Network+ Certification Exam test via Exambible CompTIA examine instructions only. You will not able to stand out your talent within the initial endeavor associated with N10-005 test if you utilize the other walkway compared to CompTIA. CompTIA CompTIA N10-005 pdf file will provide you with brilliance and make you sufficient certain about your whole existence.

2016 Jul exam cram n10-005 pdf:

Q51. Users report that an internal file server is inaccessible. Of the following commands, which would be the MOST useful in determining network-layer connectivity? 

A. dig 

B. nbtstat 

C. netstat 

D. ping 

Answer: D 


Q52. Which of the following remote access types requires a certificate for connectivity? 

A. SSH 

B. PPP 

C. HTTPS 

D. WEP 

Answer: A 


Q53. Which of the following is the only standard that can operate at either frequency? 

A. 802.11a 

B. 802.11b 

C. 802.11g 

D. 802.11n 

Answer: D 


Q54. Which of the following describes a single computer that is setup specifically to lure hackers into revealing their methods, and preventing real attacks on the production network? 

A. Evil twin 

B. Honeypot 

C. DMZ 

D. Honeynet 

Answer: B 


Q55. DRAG DROP 

Under each network device, drag and drop the associated broadcast and/or collison description. Objects may be used multiple times, as needed. 


Answer: 


N10-005 download

Refresh n10-005 pdf:

Q56. All users on a specific network segment report losing access to the wired network. During troubleshooting, the network administrator observes link lights on the workstations. When physically reviewing each switch, the network administrator changes the switch view settings to Activity and sees that all port lights remain solid green. Which of the following is MOST likely causing this issue? 

A. STP convergence 

B. Power failure 

C. Excessive bandwidth usage 

D. Broadcast storm 

Answer: D 


Q57. Which of the following is the control when observing network bandwidth patterns over time? 

A. Network log 

B. Baseline 

C. Flow data 

D. Interface statistics 

Answer: B 


Q58. Which of the following is the Telco end of a T1 demarc? 

A. Smart jack 

B. Network tap 

C. Proxy server 

D. IDF 

Answer: A 


Q59. Which of the following records allows for reverse DNS lookups? 

A. AAAA 

B. A 

C. PTR 

D. CNAME 

Answer: C 


Q60. A company wants an administrator to perform a vulnerability test. The administrator finds the company has a POTS phone system. Which of the following can the administrator use 

to point out the phone system vulnerability? 

A. Honeypot 

B. Butt set 

C. Spyware 

D. Blue jacking 

Answer: B 



see more N10-005 dumps