Top 10 tutorials HP0-S42 for customers (21 to 30)

Cause all that matters here is passing the HP HP0-S42 exam. Cause all that you need is a high score of HP0-S42 Architecting HP Server Solutions exam. The only one thing you need to do is downloading Exambible HP0-S42 exam study guides now. We will not let you down with our money-back guarantee.

2016 Sep HP0-S42 vce

Q21. Which operating system is supported by the HP Cluster management Utility (CMU) version 7.0? 

A. Windows 

B. Oracle Solaris 

C. Linux 

D. HP-UX 

Answer: C 

Reference: http://h18004.www1.hp.com/products/quickspecs/12612_na/12612_na.html (what’s new, second bulleted point) 


Q22. A customer is implementing a new mission critical application. The customer needs to protect against RAM errors, minimize cost, and maximize the use of all installed memory DIMM’s. Which feature of the HP ProLiant Gen 9 server should recommend to the customer? 

A. memory mirroring 

B. smart caching 

C. Advanced Data Mirroring (ADM) 

D. Rank sparring (online spare) 

Answer: B 


Q23. Which storage technology provides the overall highest I/O performance per disk? 

A. 3 G SAS 15 K 

B. 6 G SAS 15 K 

C. 6 G SATA 7 2 K 

D. 6 G MLC SSD 

Answer: D 


Q24. A customer needs to meet data privacy compliance regulations. Which IP Proliant features should you discuss with the customer? (Select two.) 

A. Advanced Memory Protection 

B. Advanced Data Mirroring 

C. Secure Shell 

D. Secure Encryption 

E. Trusted Platform Module 

Answer: B,D 


Q25. You are discussing a new c7000 BladeSystem solution with your customer and they indicate a possible future need to increase the amount of NICs per server to a total of eight. 

Which interconnect type fulfills this requirement by using two interconnect bays? 

A. HP 1/10 Gb-F Virtual Connect Ethernet module 

B. Cisco Catalyst Blade Switch 3120X for HP 

C. HP 1/10 Gb Ethernet BL-c Switch 

D. HP Virtual Connect Flex-10 10 Gb Ethernet module 

Answer: D 

Reference: http://h18004.www1.hp.com/products/quickspecs/13127_div/13127_div.pdf 


HP0-S42 free exam questions

Replace HP0-S42 actual test:

Q26. During the planning phase of a new BladeSystem environment, you are asked by the customer’s data center team about the weight, power, and cooling requirements. Which tool can be used to make a quick calculation of these requirements? 

A. HP Proposal Web 

B. HP System Insight Manager 

C. HP Business Support Center 

D. HP BladeSystem Power Sizer 

Answer: D 


Q27. You are describing Smart Array controllers for ProLiant Gen9 server to a customer. The customer asks about data recovery of a failed large capacity disk drive. Which feature of the controllers should you describe to the customer? 

A. Secure Encryption 

B. SmartMemory 

C. Rapid Rebuild 

D. Advanced Data Mirroring 

Answer: D 


Q28. A customer purchased HP Intelligent Distribution Units (iPUDS) and wants to use intelligent Power Discovery. What is required for their current DL380 G7 services to work with this solution? 

A. Common Slot-48VDC Plug Supply Kit 

B. Common slot Platform Hot Plug Power Supply Kit for each server 

C. An upgrade to an HP ProLiant Gen9 

D. Common Slot Gold Hot Plug Supply Kit for each server 

Answer: B 

Reference: http://h18004.www1.hp.com/products/blades/thermal-logic/index.html (see Thermal logic innovations include – Intelligent power discovery) 


Q29. A user has been authorized on the Limited Rights default HP SIM toolbox. Which action is this user able to perform? 

A. Set up new user authorizations 

B. Run HP SIM reports 

C. Display performance monitoring metrics 

D. Reboot default managed systems 

Answer: B 


Q30. Which interconnect options allow both Fibre Channel storage and Ethernet connectivity? 

A. Cisco MDS 9124e Fabric Switch for HP c-Class BladeSystem B. HP BLc4X FDR IB Switch for HP c-Class BladeSystem 

C. HP Virtual Connect Flex-10 10 Gb Ethernet Module for c-Class BladeSystem 

D. HP Virtual Connect FlexFabric 10 GB/24-Port Module 

Answer: D 



see more HP0-S42 dumps