Finding Most recent JN0-660 bundle

Many The idea aspirants are eager to obtain the Juniper Juniper certification. Its a threshold in direction of a well-paid task. If you maintain a Juniper certification, you may hold your advantage over various other candidates in the task market. Nonetheless, passing the Juniper JN0-660 exam will be never a great easy task without virtually any help. Having advantage of your Juniper Juniper exam questions and answers which reflect the true exam at Exambible, you may be all set for the Juniper genuine test. Its a more quickly and less difficult approach to be able to prepare to the Juniper JN0-660 exam by getting the Exambibles instruction course. We guarantee the success in first attempt.

2017 Feb JN0-660 free download

Q131.  - (Topic 2)

Click the Exhibit button.

Referring to the exhibit, which type of traffic protection mechanism is used for the LSP?

A. link-protection

B. fast-reroute

C. node-link-protection

D. bypass

Answer: B


Q132.  - (Topic 4)

You are asked to implement an LDP-signaled VPLS network for a new customer. Which two statements are correct regarding this implementation? (Choose two.)

A. A full mesh of LDP sessions between PEs must be configured.

B. The PE routers distribute VPLS to label mapping using MP-IBGP.

C. The same NLRI as Layer 2 VPNs is used.

D. The PE router advertises a label for each remote PE configured.

Answer: A,D


Q133.  - (Topic 1)

You are the administrator for a network that uses IBGP. As the network grows, you must examine options to support increased scale. Which two scaling options should you consider? (Choose two.)

A. route reflection

B. areas

C. zones

D. confederations

Answer: A,D


Q134.  - (Topic 4)

You want to copy only OSPF prefixes from site.inet.0 to company.inet.0.

What is the proper configuration syntax you must use to accomplish this task?

A. Option A

B. Option B

C. Option C

D. Option D

Answer: C


Q135.  - (Topic 1)

Click the Exhibit button.

Traffic is flowing through the interfaces in the exhibit as follows:

On ge-0/0/2.0, IPv4 traffic has a throughput rate of 4 Mbps, and the burst size counter is at 200 KB.

On ge-0/0/2.0, IPv6 traffic has a throughput rate of 7 Mbps, and the burst size counter is at 550 KB.

On ge-0/0/3.0, IPv4 traffic has a throughput rate of 5 Mbps, and the burst size counter is at 250 KB.

On ge-0/0/3.1, IPv6 traffic has a throughput rate of 12 Mbps, and the burst size counter is at 450 KB.

Which statement describes what is happening?

A. IPv6 traffic on ge-0/0.3.1 is being dropped; all other traffic is unaffected.

B. IPv4 traffic on ge-0/0/2.0 is unaffected; IPv6 traffic on ge-0/0/2.0 is being dropped; IPv4 traffic on ge-0/0/3.0 is unaffected; IPv6 traffic on ge-0/0/3.1 is being dropped.

C. IPv4 traffic on ge-0/0/2.0 is being dropped; IPv6 traffic on ge-0/0/2.0 is being dropped; IPv4 traffic on ge-0/0/3.0 is unaffected; IPv6 traffic on ge-0/0/3.1 is unaffected.

D. All IPv4 and IPv6 traffic on ge-0/0/2 and ge-0/0/3 is being dropped.

Answer: B


Improve JN0-660 training:

Q136.  - (Topic 3)

Which two LSA types are permitted in an OSPF stub area? (Choose two.)

A. Type 1

B. Type 2

C. Type 4

D. Type 5

Answer: A,B

Explanation:

Stub areas can contain type 1, 2, and 3 LSAs. A default route is substituted for external routes.


Q137.  - (Topic 3)

Refer to the exhibit.

Multicast traffic from 192.168.25.6 to 228.0.0.0/8 is entering the router on xe-3ft)/0. Which statement is correct?

A. The reverse-path forwarding lookup will succeed without these policies because of a default route.

B. The traffic to 228.0.0.0/3 will be rejected.

C. The traffic from 192.168.25.6 will be rejected.

D. The reverse-path forwarding lookup will fail without these policies.

Answer: D


Q138.  - (Topic 1)

Click the Exhibit button.

In the exhibit, ISP A is charged a higher rate for traffic sent to R2. You are asked to lower costs for ISP A by configuring R1 to send traffic to R3 whenever possible. What are two ways to do this? (Choose two.)

A. set protocols bgp group isp-b neighbor 192.0.2.6 local-preference 120

B. set protocols bgp group isp-b neighbor 192.0.2.6 local-preference 80

C. set protocols bgp group isp-b neighbor 192.0.2.10 local-preference 120

D. set protocols bgp group isp-b neighbor 192.0.2.10 local-preference 80

Answer: B,C


Q139.  - (Topic 3)

Which neighbor state indicates that two BGP neighbors have full connectivity?

A. Idle

B. Connect

C. Open Confirm

D. Established

Answer: D


Q140.  - (Topic 2)

Click the Exhibit button.

You are provisioning a full-mesh BGP Layer 2 VPN for Customer A. The customer has four remote sites in their network. Using best practices, you assigned interface unit numbers matching the assigned VLAN numbers. Which Layer 2 VPN configuration is correct for PE2?

A. Option A

B. Option B

C. Option C

D. Option D

Answer: C



see more JN0-660 dumps